Mila Kunis glamurozna i u ležernoj trudničkoj varijanti

Kako da izgledate glamurozno u poodmakloj trudnoći objasnila je Mila Kunis!

Iako lepa brineta i dalje ne želi da otkrije u kom je mesecu trudnoće, njen stomak je vidno velik, ali to je ne sprečava da zablista na crvenom tepihu poput prave modne ikone.

Malu crnu haljinu na tanke bretele, koja zapravo izgleda poput spavaćice, glumica je iznela fantastično. Ležerna letnja haljinica u kombinaciji sa aksesoarom u vidu nude salonki i zelene diskretne ogrlice i narukvice, izgledala je ipak vrlo elegantno. Njoj je sasvim sigurno bilo udobno u ovom modelu, što je i poenta u njenom stanju. Tako da, bravo, Mila.

mil22 Modne vesti: Ležerni glam modeli i naočare sa potpisom modela

Karli Klos dizajnira naočare

Poznata menkenka Karli Klos odnedavno je počela da se bavi i dizajnom. U saradnji sa brendom Warby Parker, ona je dizajnirala varijaciju aviator modela sunčanih naočara.

Ovaj model inspirisan je modelima koji su bili u trendu sedamdesetih godina prošlog veka.

Već su puštene u prodaju, a deo prihoda odlazi u humanitarne svrhe, odnosno za školske menze u siromašnijim njujorškim školama.

kk22 Modne vesti: Ležerni glam modeli i naočare sa potpisom modela

Leto i resort modeli

Nezaobilazni trend i ovog leta su modeli iz resort kolekcija. Ovi modeli poznati su po casual stilu, ali nosivim i u noćnim i varijantama za posao.

Ovi modeli su takođe jedni od najkreativnijih modela sezone, ali i najšarenijih. Lepršavo, slikovito, lako i udobno, resort modeli objašnjavaju funkciju letnjih haljina.

Posebna nota prisutna u svakom od ovih modela, upravo zbog tog opuštenog pristupa kroju i dezenu, jeste asocijacija na sedamdesete.

valentino22 Modne vesti: Ležerni glam modeli i naočare sa potpisom modela

Maja Bunčić

Comments