Lupita Niongo na naslovnoj strani francuskog magazina “Elle”

Poznata glumica Lupita Niongo pojavila se na naslovnoj strani francuskog magazina “Elle”. Glumica koja je dobila oskara za epizodnu ulogu u filmu “12 godina ropstva” već je krasila mnoge naslovne strane, a nedavno je proglašena za najlepšu ženu sveta u izboru jednog poznatog časopisa, a postala je i zaštitno lice jedne poznate kozmetičke kuće.

U lepršavoj žutoj haljini sa potpisom Giambattista Valli i sa širokim osmehom krasiće naslovnu stranu ovog prestižnog magazina.

lupita nyongo elle france 2014 cover Modne vesti: Lupita Niongo, seksi Kendis i Dolce&Gabbana

Seksi Kendis Svonepul u kampanji za Osmoze Jeans

Poznati model Kendis Svonepul nikada nije krila svoju seksi stranu, a čini se da u poslednjoj kampanji za Osmoze Jeans izgleda bolje nego ikad. Nakon što su ranije prikazane slike sa snimanja ovo je sad konačni rezultat kampanje u kojoj je Kendis pozirala sa modelom Marlonom Teikseirom.

Seksi kampanja snimana je na brazilskom ostrvu Fernando di Noronja.

candice swanepoel osmoze jean 2015 spring campaign photos2 Modne vesti: Lupita Niongo, seksi Kendis i Dolce&Gabbana candice swanepoel osmoze jean 2015 spring campaign photos4 Modne vesti: Lupita Niongo, seksi Kendis i Dolce&Gabbana candice swanepoel osmoze jean 2015 spring campaign photos9 Modne vesti: Lupita Niongo, seksi Kendis i Dolce&Gabbana

Dolce&Gabbana kampanja za naočare

Poznata italijanska manekenka Bjanka Balti našla se u kampanji brenda Dolce&Gabbana za njihovu kolekciju naočara za jesen-zimu 2014. Italijanska manekenka pozirala je sa naočarima iz ove kolekcije na setu koji je sniman u šumi. Za tu priliku ona je nosila naočare sa okvirima urađenim u animal printu, cvetnom dezenu i ramovim klasičnih šara.

dolce gabbana 2014 fall eyewear campaign3 Modne vesti: Lupita Niongo, seksi Kendis i Dolce&Gabbana dolce gabbana 2014 fall eyewear campaign4 Modne vesti: Lupita Niongo, seksi Kendis i Dolce&Gabbana

Mirjana Radojević

Comments