Suki je sad i dizajner

Italijanski brend Suprega, angažovao je Suki Voterhaus ne samo da nosi njihovu garderobu, već  i da je dizajnira. Ova zvezda najnovije kampanje modne kuće Burberry inspiraciju za modele tražila je u Parizu, gde je sate provodila razgledajući izloge.

Kaže da joj je ovaj projekat veliki izazov, ali da joj se veoma dopada. Kolekciju je opisala kao “Srećna mala srca”, a kada su u pitanju planovi za budućnost, za sada će se posvetiti drugim projektima. U dizajniranju je uživala, ali zasad nema planove da nastavi sa sličnim projektima.

Suki Waterhouse Superdry Vogue 6Jun14 pr b 426x639 Modne vesti: Mala srca i crna udovica

Crna udovica preuzima Gucci

Patricija Ređiani je 1998. otišla u zatvor, nakon što je optužena da je unajmila plaćenog ubicu da usmrti njenog bivšeg supruga Mauricija Gučija. Međutim, ova dama sada želi da radi u bivšoj porodičnoj firmi, iako je u mladosti izjavljivala kako nikada u životu nije radila, ni jedan jedini dan, te da ne namerava ni da počne.

Međutim, sada kad će biti puštena iz zatvora, ona kaže da se oseća Gucci više nego ikad i da ima dovoljno iskustva kada je moda u pitanju, jer je ceo život kupovala širom sveta.

patrizia reggiani macaw gucci vogue 6jun14 splash b 320x480 Modne vesti: Mala srca i crna udovica

Osvojite leto poput Olivije Palermo

Da li ste oduvek želeli da dominirate ulicom poput čuvene modne ikone i blogerke, Olivije Palermo? Pa sada i možete, pošto je u saradnji sa brendom Westward predstavila kolekciju ekskluzivnih naočara za sunce, baš na vreme.

Kolekcija sadrži osam modela od različitih materijala. Jedan od osnivača ovog brenda, Robert Dening, rekao je da je Olivija njihova verna mušterija i da nisu mogli da imaju boljeg ambasadora od nje.

Palermo sunnies 3 Glamour 6Jun14 pr b 320x480 Modne vesti: Mala srca i crna udovica

Lenka Gatić

Comments