Novo ime kompanije Marc Jacobs

Jedna od najpoznatijih modnih linija na svetu Marc Jacobs dobija novo ime u svom timu. Naime, vlasnik kompanije LVMH (Moet Hennessy Louis Vuitton), angažovala je Sebastijana Sula, trenutnog direktora brenda Givenchy (što je još jedan brend koji je u posedstvu kompanije LVMH), da preuzme istu poziciju i u ovom američkom brendu.

Sula će zameniti, Filip Fortunato, bivši predsednik brenda Louis Vuitton za područje Severne Azije.

Sebastian Suhl vogue 17jul14 pa b 426x639 Modne vesti: Marc Jacobs, Kate Spade i Calvin Klein

Kupaći Kate Spade inspirisani glamurom šezdesetih

Jedno od prvih stvari na koje pomislite kada kažete američki lifestyle brend jeste Kate Spade. Oni rade sve ovih dana, od tašni do cipela, a njihove boje idealne su za leto! Zato su njihovi kupaći kostimi nešto što će vam se i te kako svideti.

Oko 70 komada biće u radnjama od novembra, a svaki od njih vrišti retro glamurom! Velike mašne, duboki donji delovi i tufne, ako vam se ovakvi komadi dopadaju, evo i gde ćete moći da ih nađete!

MTE5NTU2MzIyNzMzODE5NDAz Modne vesti: Marc Jacobs, Kate Spade i Calvin Klein

U jesenjoj kolekciji brenda Calvin Klein Lara Stoun i haštag #mycalvins

Socijalne mreže su u prvom planu američkog brenda ove jeseni. Američki modni gigant je pravi majstor kada je u pitanju oživljavanje starih kampanja i njihovo predstavljanje u novom svetlu, novim generacijama.

Tako je sada oživeo sjajnu CK one reklamu, u kojoj su zvezde bili Kejt Mos i Marki Mark, devedesetih, čak dva puta poslednjih godina, a u njoj se našla najpoznatija “it” devojka današnjice, kao i #mycalvins haštag koji je preplavio socijalne mreže. Ovaj haštag je naveo mnoge i poznate, ali i anonimne ljude da podele svoju fotografiju u vešu Calvin Klein, a sada je i ovaj haštag u potpunosti sastavni deo kampanje, pa se nalazi na svakoj reklami. Zato je rađena i nova kampanja sa Larom Stoun. Fotografije su radili Mert Alas i Markus Pigo, a ovo je prva kampanja Lare Stoun otkad se porodila.

MTE5NDg0MDYxMjk1ODcxNTAz Modne vesti: Marc Jacobs, Kate Spade i Calvin Klein

Lenka Gatić

Comments