Saša Pivovarova u kampanji za Massimo Dutti

U kampanji za jesenju kolekciju španskog brenda Massimo Dutti kao zaštitno lice pojavljuje sa Saša Pivovarova. Fotografije je radio Mario Testino a pored Saše, u kampanji se pojavljuju i muški modeli Šaun De Vet i Metju Teri. Oni su nosili komade iz poslednje kolekcije ovog brenda, među kojima su se našli kaputi, džemperi, ali i aksesoari, kape i rukavice.

Massimo Dutti1 Modne vesti: Massimo Dutti, Kejt Mos i Rita Ora

Kajt Mos u kampanji za Matchless London

Poznati supermodel ponovo je aktuelna, ovog puta se pojavljuje kao zaštitno lice brenda  Matchless London. Oni su predstavili fotografije iz kampanje za njihovu poslednju kolekciju za jesen-zimu.U bajkerskom izdanju, sa kožnim jaknama i pantalonama, Kejt je pozirala pored muškog modela Klementa Kabernauda na setu koji je sniman u pustinji.

Kejt Mos1 Modne vesti: Massimo Dutti, Kejt Mos i Rita Ora Kejt Mos Modne vesti: Massimo Dutti, Kejt Mos i Rita Ora

Rita Ora za Adidas

Rita Ora je  u maju je objavila da će uskoro početi da sarađuje sa Adidasom, a sada zvanično možemo da vidimo pevačicu kao zaštitno lice u njihovoj kampanji. Rita Ora je pozirala u širokoj jakni, šortsu i kapi iz njihove poslednje kolekcije koja nosi naziv Originals. Kampanja je urađena u stilu devedesetih.

Rita Ora1 Modne vesti: Massimo Dutti, Kejt Mos i Rita Ora

Mirjana Radojević

Comments