Natalija Vodijanova na naslovnoj stranima magazina “Vinty Fair”

Na naslovnoj strani septembarskog sepcijanog dodatka magazina “Vanity Fair” našla se Natalija Vodijanova. Mario Testino radio je fotografije poznate manekenka na kojim je ona nosila elegantna krzna i uske haljine. Natalija je takođe dala intervju za magazin u kojem je govorila o svom privatnom životu i karijeri.

Natalija Vodijanova Modne vesti: Natalija Vodijanova, Freja Beha i Džoan Smols Natalija Vodijanova1 Modne vesti: Natalija Vodijanova, Freja Beha i Džoan Smols

Freja Beha na naslovnoj strani “Vogue” magazina

Freja Beha našla se na još jednoj naslovnoj strani, ovog puta u pitanju je magazin “Vogue” u izdanju za Australiju. Na naslovnoj strani ona se pojavljuje u komadima iz poslednje kolekcije Louis Vuitton  za jesen-zimu, čije je ona zaštitno lice ove sezone. Za elegantan stajling bila je zadužena Melani Vard.

Freja Beha Modne vesti: Natalija Vodijanova, Freja Beha i Džoan Smols

Džoan Smols zaštitno lice kampanje za bren iCB

Džoan Smols pojavljuje se kao zaštitni lice kampanje za brend iCB za njihovu kolekciju za jesen-zimu. U kampanji Džoan je nosila odeću urađenu u grafičkom printu i vintudž komadima urađenim u modernom stilu. Fotografije za kampanju radio je Danijel Džekson.

Džoan Smouls1 Modne vesti: Natalija Vodijanova, Freja Beha i Džoan Smols Džoan Smouls Modne vesti: Natalija Vodijanova, Freja Beha i Džoan Smols

Mirjana Radojević

Comments