Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Najnovija kolekcija aksesoara brenda Nine West

Najnovija kolekcija aksesoara brenda Nine West rađena je u saradnji sa urednicima magazina “InStyle” i obuhvata sedam novih modela cipela, kako onih udobnih, za svaki dan, tako i onih glamuroznih, ali sasvim prikladnih za posao. Osim cipela, u okviru kolekcije mogu se naći još i fenomenalni modeli torbi i nakita, koji su neophodni da bi se postigao savršen izgled. Brend Nine West je tako još jednom pokazao da kreira aksesoare za prave dame.

Nine West 1 Modne vesti: Nine West, Penelope Kruz i Džulija Roberts Nine West 2 Modne vesti: Nine West, Penelope Kruz i Džulija Roberts Nine West 3 Modne vesti: Nine West, Penelope Kruz i Džulija Roberts

Penelope Kruz zaštitno lice kampanje brenda Lancôme

Popularna španska glumica Penelope Kruz zaštitno je lice najnovije kampanje brenda Lancôme u kojoj je sav akcenat stavljen na – njene oči! Naime, reč je o reklamnoj kampanji za novu maskaru “Grandiose”, koja ima zaobljenu četkicu, tako da je možete staviti i na one delove oka do kojih je inače teško doći. Uz istaknute trepavice, “smokey eye” i nude sjaj za usne, Penelope je na pravi način pokazala kako da, pomoću ove maskare, postignete upečatljiv izgled!

Penelope Kruz Modne vesti: Nine West, Penelope Kruz i Džulija Roberts

Džulija Roberts na naslovnoj strani magazina “InStyle”

Ovogodišnje septembarsko izdanje magazina “InStyle”, kojim se ujedno proslavlja i 20 godina postojanja magazina, krasiće niko drugi do – Džulija Roberts. Fotografije je radio Mikelanđelo di Batista, a popularna glumica na naslovnici nosi haljinu Louis Vuitton, dok se u editorijalu pojavljuje u modelima brendova Prabal Gurung, Thakoon i Dries Van Noten. U intervjuu koji je dala za magazin govorila je, između ostalog, o porodici, filmovima i tome kako ste modni stil u Holivudu menjao tokom proteklih 20 godina. Ovo je šesti put da jedna od najpopularnijih holivudskih glumica krasi naslovnu stranu ovog magazina.

Dzulija Roberts Modne vesti: Nine West, Penelope Kruz i Džulija Roberts

Jasna Đorđević

Editors choice