Najnovija kolekcija aksesoara brenda Nine West

Najnovija kolekcija aksesoara brenda Nine West rađena je u saradnji sa urednicima magazina “InStyle” i obuhvata sedam novih modela cipela, kako onih udobnih, za svaki dan, tako i onih glamuroznih, ali sasvim prikladnih za posao. Osim cipela, u okviru kolekcije mogu se naći još i fenomenalni modeli torbi i nakita, koji su neophodni da bi se postigao savršen izgled. Brend Nine West je tako još jednom pokazao da kreira aksesoare za prave dame.

Nine West 1 Modne vesti: Nine West, Penelope Kruz i Džulija Roberts Nine West 2 Modne vesti: Nine West, Penelope Kruz i Džulija Roberts Nine West 3 Modne vesti: Nine West, Penelope Kruz i Džulija Roberts

Penelope Kruz zaštitno lice kampanje brenda Lancôme

Popularna španska glumica Penelope Kruz zaštitno je lice najnovije kampanje brenda Lancôme u kojoj je sav akcenat stavljen na – njene oči! Naime, reč je o reklamnoj kampanji za novu maskaru “Grandiose”, koja ima zaobljenu četkicu, tako da je možete staviti i na one delove oka do kojih je inače teško doći. Uz istaknute trepavice, “smokey eye” i nude sjaj za usne, Penelope je na pravi način pokazala kako da, pomoću ove maskare, postignete upečatljiv izgled!

Penelope Kruz Modne vesti: Nine West, Penelope Kruz i Džulija Roberts

Džulija Roberts na naslovnoj strani magazina “InStyle”

Ovogodišnje septembarsko izdanje magazina “InStyle”, kojim se ujedno proslavlja i 20 godina postojanja magazina, krasiće niko drugi do – Džulija Roberts. Fotografije je radio Mikelanđelo di Batista, a popularna glumica na naslovnici nosi haljinu Louis Vuitton, dok se u editorijalu pojavljuje u modelima brendova Prabal Gurung, Thakoon i Dries Van Noten. U intervjuu koji je dala za magazin govorila je, između ostalog, o porodici, filmovima i tome kako ste modni stil u Holivudu menjao tokom proteklih 20 godina. Ovo je šesti put da jedna od najpopularnijih holivudskih glumica krasi naslovnu stranu ovog magazina.

Dzulija Roberts Modne vesti: Nine West, Penelope Kruz i Džulija Roberts

Jasna Đorđević

Comments