Nova kolekcija fluorescentnog veša brenda Cosabella

Italijanski brend Cosabella lansirao je novu kolekciju donjeg veša koji sija u mraku, pod jednostavnim nazivom “Glow”. U kolekciji se nalaze push-up, brushalter sa donjom žicom i sa mekom podlogom i to u fluorescentnim nijansama od zelene do jarkopink boje.

Kako funkcioniše? Nakon što materijal upije sunčevu svetlost na tri minuta ili fluorescentnu svetlost na deset do dvanaest minuta, počne da stvara sjaj u mraku koristeći fotoluminescentne pigmente koji su deo platna.

cosabella glow dark lingerie1 Modne vesti: Nove kolekcije fluorescentnog veša i Diznijevog nakita

Disney nakit za “Maleficent”

Prelepi nakit Maleficent je tu! Diznijev predstojeći film “Maleficent” ne sarađuje samo sa MAC kozmetikom. Engleski brend nakita Crow’s Nest kreirao je novu kolekciju nakita inspirisanu glavnim motivima iz filma. Perje, rogovi, zmajevi i vatra pojavljuju se u kolekciji od sedam komada nakita. Kolekcija će biti dostupna od maja.

maleficent crows nest jewelry6 Modne vesti: Nove kolekcije fluorescentnog veša i Diznijevog nakita

Miranda Ker u neutralnim bojama

Neutralne boje ne mogu da budu dosadne kada ih nosi vrhunski model kao što je Miranda Ker. Ona je pozirala u prigušenim tonovima za majsko izdanje “Sure Korea”. Australijska lepotica koja je nedavno punila novinske stupce zbog svog izvođenja Elvisove pesme “Who’s the Boss?” pozirala je ispred objektiva fotografa Hong Jang-Hjuna u ženstvenom, a opet savremenom izdanju, uključujući kratke topove, lagane štrikane odevne predmete i suknje.

miranda kerr korea shoot3 Modne vesti: Nove kolekcije fluorescentnog veša i Diznijevog nakita


Una Hadži – Nikolić

Comments