Karl Lagerfeld na tronu modnog sveta

U moru revija koje smo ovih dana mogli videti, na red je došla i kolekcija velikog Karla… Karla Lagerfelda.

Prvi pogled na njegove kreacije je očaravajući, a drugi još bolji, a onda i treći, četvrti, ma niko ne bi ni sklanjao pogled. Njegovim zvanicama je verovatno zadovoljstvo da uživaju u prvom redu, a nama je svakako drago da vam kažemo da je ovaj kreator i ovog puta ostao dosledan sebi.

Prepoznatljivi su motivi brenda Chanel i dominacija vune, tartana i upečatljivih detalja. Ipak, Karl je ovog puta iznenadio i prisustvom pastelnih boja, na oduševljenje mase ljudi.

Ono što niko nije očekivao jeste da će Karl angažovati manekenku u poodmakloj trudnoći da prošeta njegovu najnoviju kreaciju, luksuzni model venčanice. Inovativno, nema šta!

158 Modne vesti: Nove saradnje, ali i nova Merilin Monro

Rita Ora zablistala u novoj kampanji Roberta Kavalija

Elegantna, nasmejana, odmerena i pre svega moderna Rita Ora zvezda je nove Kavalijeve kampanje. Ova vest nije nimalo iznenađujuća uzimajući u obzir njihovu dugogodišnju saradnju, ali i prijateljstvo.

Ona je predstavila nove komade na najbolji mogući način, odevena u dugačku haljinu, ali i kraću sa zanimljivim detaljima, a posebno su istaknuti printovi, dok je akcenat stavljen na glamur.

Fotografije potpisuje italijanski fotograf Frančesko Karozini, a Rita Ora se ovog puta našla u ulozi Merilin Monro.

246 Modne vesti: Nove saradnje, ali i nova Merilin Monro 344 Modne vesti: Nove saradnje, ali i nova Merilin Monro

Ekskluzivno: Fotografija koja najavljuje saradnju

Dve velika brenda H&M i Alexander Wang odlučili su da udruže snage i stvore nešto novo i do sada neviđeno.

Tim povodom, na društvenoj mreži Twitter oficijalan nalog brenda H&M objavio je fotografiju na kojoj je privezak, a na privesku inicijali “AW”.

Dok se pitamo šta ova slika nagoveštava, možemo samo da nagađamo da se možda sprema sportska kolekcija ili pak neki dodatak za torbu.

433 Modne vesti: Nove saradnje, ali i nova Merilin Monro

Izvor fotografija: www.buro247.hr, elle.hr

Violeta Stojanović

Comments