Linda Evanđelista je zaštitno lice brenda Moschino

Novo lice brenda Moschino je čuvena Linda Evanđelista!

Na iznenađenje mnogih ova lepotica je zablistala u klasičnom izdanju i kaputu koji se savršeno uklapa sa torbom Moschino, a stajling potpisuje Džeremi Skot.

Nekada je bila najpopularniji super model, a danas uprkos godinama izgleda odlično i kao da je ostarila sa stilom. Kada pogledate sledeću sliku sigurno joj ne biste dali više od 30 godina, a verovali ili ne, ona ima 50 godina.

Linda je osvanula na više od šest stotina naslovnica, a i ova osim što ulazi u konkurenciju za najlepšu, ulepšavaće prostore prodavnica Moschino.

82247 Invisible Black White Men Stick Modne vesti: Obrni, okreni, Linda je zvezda današnjih vesti

Rijana u haljini od 200,000 Svarovski kristala

Pravi hit na dodeli CDFA nagrada bila je Rijana koja se pojavila u providnoj, svetlucavoj haljini ukrašenom kristalima od glave do pete.

Ova čudna pojava ekscentrične pevačice nije nas toliko iznenadila, jer smo već navikli na njene provokativne kombinacije, ali nešto drugo jeste. Haljina je delo kreatora Adama Selmana, a opšivena  je sa 200,000 Svarovski kristala. Zapanjujuće, zar ne?

211 Modne vesti: Obrni, okreni, Linda je zvezda današnjih vesti

Brend Diane von Furstenberg (opet) dizajnirao Google naočare

Poznati brend predstaviće najnoviju kolekciju Google naočara koje će uskoro ugledati svetlost dana. Ovaj projekat druga je po redu saradnja istaknutog brenda sa Google Glass kompanijom.

Prošlo je 40 godina od kako je ova kreatorka napravila revolucionarni korak u svetu mode, a sada sa 68 godina i dalje pomera granice.

310 Modne vesti: Obrni, okreni, Linda je zvezda današnjih vesti

Izvor fotografija: fashiongonerogue.com, facebook.com, elle.com

Violeta Stojanović

Comments