Olivija Palermo krasi naslovnicu i editorijal magazina “The Edit”

U stilu Odri Hepbern u filmu “Doručak kod Tifanija”, Olivija Palermo u novom izdanju magazina “The Edit” izgleda kao prava šik devojka iz šezdesetih, s obzirom na to da nosi modele brendova Gucci, Valentino i drugih, inspirisane ovim periodom. Olivija, koja je nedavno dizajnirala liniju cipela u saradnji sa brendom Aquazurra, je u intervjuu koji je dala za magazin govorila o tome zašto želi da postane dizajner i šta na tom polju planira u budućnosti.

modne vesti olivija palermo jimmy choo i en hatavej the edit naslovnica Modne vesti: Olivija Palermo, Jimmy Choo i En Hatavej modne vesti olivija palermo jimmy choo i en hatavej the edit editorijal Modne vesti: Olivija Palermo, Jimmy Choo i En Hatavej modne vesti olivija palermo jimmy choo i en hatavej the edit editorijal odri hepbern Modne vesti: Olivija Palermo, Jimmy Choo i En Hatavej modne vesti olivija palermo jimmy choo i en hatavej the edit editorijal sezdesete Modne vesti: Olivija Palermo, Jimmy Choo i En Hatavej

Brend Jimmy Choo predstavio kampanju “Cruise” za 2015. godinu

Brend Jimmy Choo predstavio je novu kampanju “Cruise” za 2015. godinu, čije je zaštitno lice manekenka Ondria Hardin. Fotografije za kampanju radio je Met Kolišou, dok na jednoj od njih lepa manekenka nosi cipele “Jing” crvene boje i tašnu “Ava” iz nove kolekcije ovog brenda.

modne vesti olivija palermo jimmy choo i en hatavej kampanja Modne vesti: Olivija Palermo, Jimmy Choo i En Hatavej

En Hatavej krasi novembarsko izdanje magazina “Harper’s Bazaar”

Glumica En Hatavej krasi novembarsko izdanje magazina “Harper’s Bazaar”, koja na naslovnici blista odevena u toaletu Armani Prive. Fotografije za ovo izdanje radio je Aleksi Lubomirski, dok je u intervjuu koji je dala za magazin govorila o sebi, karijeri, uzorima u poslu, svom stilu i, naravno, o modi.

modne vesti olivija palermo jimmy choo i en hatavej harpers bazaar Modne vesti: Olivija Palermo, Jimmy Choo i En Hatavej modne vesti olivija palermo jimmy choo i en hatavej harpers bazaar editorijal Modne vesti: Olivija Palermo, Jimmy Choo i En Hatavej modne vesti olivija palermo jimmy choo i en hatavej harpers bazaar editorijal 1 Modne vesti: Olivija Palermo, Jimmy Choo i En Hatavej modne vesti olivija palermo jimmy choo i en hatavej harpers bazaar editorijal 2 Modne vesti: Olivija Palermo, Jimmy Choo i En Hatavej

Jasna Đorđević

Comments