Nova kampanja brenda Oscar de la Renta

Odevni komadi Oscar de la Renta uvek odišu elegancijom, pa je to ujedno i jedna od odlika najnovije kampanje ovog brenda, za jesen/zimu 2014. godine. U njoj su se, kao zaštitna lica, našle modeli Dijana Moldovan i Larisa Hofman, koje su na pravi način iznele odevne komade i detalje koji odišu glamurom, lepotom i romantičnošću, što su ujedno i osobine koje krase pravu Oscar de la Renta damu.

Oscar de la Renta 1 Modne vesti: Oscar de la Renta, Ana Ivanović i Victorias Secret Oscar de la Renta 2 Modne vesti: Oscar de la Renta, Ana Ivanović i Victorias Secret Oscar de la Renta 3 Modne vesti: Oscar de la Renta, Ana Ivanović i Victorias Secret

Ana Ivanović na naslovnoj strani magazina “Bella”

Jedna od najlepših srpskih, ali i svetskih teniserki, Ana Ivanović, krasiće naslovnu stranu septembarskog izdanja njujorškog magazina “Bella”. Reč je o magazinu koji se najviše bavi lepotom, ali i temama iz oblasti mode, zdravlja, umetnosti, kulinarstva i zabave. Na fotografijama, koje je radio popularni fotograf Džon Ruso, Ana odiše posebnom elegancijom, gracioznošću i neverovatnim seksepilom.

Ana Ivanovic Modne vesti: Oscar de la Renta, Ana Ivanović i Victorias Secret

Najnovija kolekcija brenda Victoria’s Secret

Victoria’s Secret i minimalizam dve su reči za koje smo mislili da se nikada neće naći u jednoj rečenici. Međutim, pogrešili smo, jer je ovaj brend lansiranjem nove, jednostavne, seksi kolekcije potpuno promenio naše mišljenje. U okviru nje nalaze se modeli brushaltera poput tzv. “t-shirt bra”, koji se može nositi uz bilo koju bluzu, “Fabulous by Victoria’s Secret”, koji je dublje sečen i ima prilagodljive bretele, kao i model koji odiše diskretnim šarmom ovog brenda. Sve modele moguće je naći u više različitih boja, a među “anđelima” koji ih nose našle su se Behati Prinslu i Kendis Svonpoel.

Victorias Secret Modne vesti: Oscar de la Renta, Ana Ivanović i Victorias Secret

Jasna Đorđević

Comments