Tom Ford dizajnira cipele, ups, greška: patike!

Ono što Tomu Fordu može da padne na pamet, nikome ne može!

Poznati dizajner rešio nas je obradovati novim modelima elegantnih patika. Jedva čekamo da vidimo kako će izgledati sportska elegancija u njegovoj interpretaciji, a kako je sam nagovestio biće više modela od kože i od pliša i to u različitim bojama.

Njegove patike biće puštene u prodaju u Americi po ceni od 700 dolara pa naviše, a ukoliko želite ekskluzivu pohitajte u Tom Ford radnje, a mi ćemo vas izvestiti čim budu dostupne.

Dok se one uredno prave u njegovoj radionici, detaljno i do perfekcije, Tom će dobiti 2. juna nagradu za životno delo koja će mu biti uručena na CFDA manifestaciji.

tom ford 1024x678 728x385 Modne vesti: Patike Tom Ford i nova kolekcija brenda Max Mara

Nova kolekcija brenda Max Mara

Brend Max Mara predstavio je novu kolekciju koja nosi naziv “resort 2015”, a ono što je novo i što će možda iznenaditi fanove ovog brenda jeste retro nota, koja se savršeno uklopila sa elegantnim komadima.

Boje koje dominiraju su siva, crna i bela, a detalji poput šešira i torbi daju dozu preko potrebne unikatnosti. Pogledajte samo jednu kombinaciju iz kolekcije.

Untitled14 Modne vesti: Patike Tom Ford i nova kolekcija brenda Max Mara

Glavna urednica američkog magazina “Vogue”, ali i jedna od najmoćnijih žena na svetu

Svi znamo njeno ime i verujemo da je urednica čije će se ime dugo spominjati i biti na vrhu kada je o svetskoj modi reč. No, Ana Vintur je danas u sasvim drugoj ulozi i to kao jedna od najmoćnijih žena na svetu, kako kaže Forbsova lista.

Ovog puta našla se na 39. mestu i ne sumnjamo da polako ide ka vrhu i to zahvaljujući svojim modnim uspesima.

gl vintur 518 Modne vesti: Patike Tom Ford i nova kolekcija brenda Max Mara

Izvor fotografija: thecoveteur.com, elle.hr, gloria.rs

Violeta Stojanović

Comments