Rijana na naslovnici “Harper’s Bazaar Arabia”

Viđali smo je na brojnim naslovnicama, a sada je red došao da se nađe i na naslovnici arabijskog izdanja magazina “Harper’s Bazaar”za mesec jul.

Kao što već pretpostavljate, ona nije obnažena već naprotiv obučena u elegantne i pre svega glamurozne modele.

Fotografije su moderne, ali i odišu tradicijom Srednjeg istoka, a Riri je pokazala da joj ovakva odeća odlično pristaje, čak bolje od golotinje.

182 Modne vesti: Prečica do centra modnih dešavanja 264 Modne vesti: Prečica do centra modnih dešavanja

Aleksa Čang kreira džins

Najnovija vest u svetu mode jeste da će se Aleksa Čang oprobati kao kreatorka, a to ni manje ni više nego džinsa inspirisanog šezdesetim, Elvisom, Džejn Birkin. Sve u svemu, biće to sjajni vintage i retro modeli, koje će prvo Aleksa nositi na najbolji mogući način.

Ovim povodom ostvarila je saradnju sa brendom AG Jeans, a verujemo da će ova modna fašionista ostati na nivou i pokazati koliko ima stila.

Uzimajući u obzir njenu građu i vitku liniju verujemo da će biti dosta skinny modela.

352 Modne vesti: Prečica do centra modnih dešavanja

Mega glamurozna Kejt Apton za Bobbi Brown

Bobbi Brown je svetski poznata kozmetička kuća, koja je izbacila nove nijanse ruževa za usne, a za zaštitno lice ove “Lip Extravaganza” kampanje izabrali su prelepu Kejt Apton.

Ona na slikama pozira sa crvenim karminom na usnama koji joj odlično pristaje. Obrve su naglašene, što je trenutno veliki hit u Holivudu, a Kejt je pokazala da se odlično snašla u ovoj ulozi.

U ovoj kolekciji mahom dominiraju upadljive boje poput crvene, pink i sličnih nijansi, dok se izdvoji samo neka braon nijansa.

436 Modne vesti: Prečica do centra modnih dešavanja 532 Modne vesti: Prečica do centra modnih dešavanja

Izvor fotografija: rafinery29.com, www.harpersbazaar.com

Violeta Stojanović

Comments