Tom Ford pomera granice provokacije u novoj kampanji

Tom svoje proizvode zaista ume da upakuje, a uvek bira nepogrešivo pakovanje: seksepil. Tom Ford i ovog leta pomera granice u kampanji za parfem “Neroli Portofino”.

Jedna od onih fotki: Sve se vidi, a ništa se ne vidi, u izvedbi modela Džozefin Skriver i Džejmija Džuvita, sa potpisom na fotografiji Džefa Bartona, zaista, zaista privlači pažnju. Američki dizajner očigledno je svestan onoga da seks sve prodaje.

files1 Modne vesti: Seksepil, tregeri i povratak modnog maga

Galijano se vraća da zavlada modnom imperijom

Prošlo je već tri godine od kada se modni mag Džon Galijano povukao iz sveta mode.

Nakon incidenta koji se tada dogodio u jednom pariskom kafiću, gde je gostima uputio antisemitske uvrede, Galijano se povukao iz javnosti, posramljen, ali i svestan onoga šta je učinio.

Protekle godine proveo je u preispitivanju sebe i suočavanju sa nekim sopstvenim demonima, koji su i uzrokovali ovo nepohvalno ponašanje koje ga je koštalo mesta glavnog kretivnog direktora Diora.

Modni mag je izjavio da je nakon perioda preispitivanja sada spreman za stvaranje svojih najboljih dela.

john galliano black hat fur ru Modne vesti: Seksepil, tregeri i povratak modnog maga

Tregeri kao ulični trend broj jedan

Model koji je ove sezone doživeo reinkranaciju jesu tregeri, i to ne bilo kakvi tregeri, već treger pantalone, koje su se mahom nosile devedesetih.

Problem sa ovim odevnim predmetom je što nikada ne možete biti sigurni kako da ga nosite, ali ne brinite, jedan pogled na kraljicu stila Oliviju Palermo i biće vam jasno da je ovaj odevni predmet zaista moguće izneti na prefinjen način.

files 1 Modne vesti: Seksepil, tregeri i povratak modnog maga

Izvori fotografija: elle.rs, fashionstyleguru.wordpress.com

Maja Bunčić

Comments