Tejlor Svift krasi naslovnicu magazina “Fashion”

Pop zvezda Tejlor Svift krasi naslovnicu novembarskog izdanja magazina “Fashion”, odevena u haljinu i kaput brenda Fausto Puglisi. Fotografije za ovo izdanje radio je Gabor Jurina, dok je odevne kombinacije birala Zeina Esmail. U intervjuu koji je dala za magazin, plavokosa pevačica je govorila o svom novom albumu “1989”, o njenim prijateljima i ljudima koji je okružuju, ali i o mnogim drugim temama.

modne vesti tejlor svift zimmermann i zizel bundsen fashion magazin naslovnica Modne vesti: Tejlor Svift, Zimmermann i Žizel Bundšen modne vesti tejlor svift zimmermann i zizel bundsen fashion magazin editorijal Modne vesti: Tejlor Svift, Zimmermann i Žizel Bundšen

Brend Zimmermann predstavio Resort kolekciju za 2015. godinu

Australijski brend Zimmermann predstavio je novu, Resort kolekciju za 2015. godinu, za koju reklamnu kampanju krasi manekenka Žozefin Skriver. Ovaj danski model izgleda divno u bikinijima sa cvetnim printom, odevnim komadima za plažu napravljenim od čipke i sjajnim jednodelnim kupaćim kostimima, koje je za tu priliku izabrala Tamila Purvis, dok je fotografije za kampanju radio Daren Mekdonald.

modne vesti tejlor svift zimmermann i zizel bundsen resort kolekcija Modne vesti: Tejlor Svift, Zimmermann i Žizel Bundšen modne vesti tejlor svift zimmermann i zizel bundsen resort kolekcija 2015 Modne vesti: Tejlor Svift, Zimmermann i Žizel Bundšen modne vesti tejlor svift zimmermann i zizel bundsen resort kolekcija zozefin skriver Modne vesti: Tejlor Svift, Zimmermann i Žizel Bundšen

Žizel Bundšen predstavila svoju kolekciju donjeg veša

Popularni brazilski supermodel Žizel Bundšen zaštitno je lice reklamne kampanje za novu kolekciju donjeg veša brenda Intimates, koju je sama kreirala. Žizel na fotografiji pozira u izazovnom izdanju, odevena u seksi donji veš, koji na najbolji način ističe njenu besprekornu figuru. Ova modna linija je samo jedan u nizu razloga zbog kojih ju je magazin “Forbes” proglasio najplaćenijom manekenkom na svetu, osmu godinu zaredom.

modne vesti tejlor svift zimmermann i zizel bundsen intimates Modne vesti: Tejlor Svift, Zimmermann i Žizel Bundšen

Jasna Đorđević

Comments