Kejt Mos na reviji Topshop 

Crno odelo sa zlatnim nitima bio je modni izbor poznate Kejt Mos, koja se pojavila na reviji modne kuće Topshop. Najnovija kolekcija inspirisana je sedamdesetim godinama, а Kejt je zablistala u najlepšem svetlu.

Baš ona bila je u centru pažnje, a njen elegantan i nadasve sofisticiran look izmamio je uzdahe mnogih. Da li ste videli novu Topshop kolekciju? A da li ste videli kako je izgledala Kejt Mos?

1122 Modne vesti: Tri dame, tri ekskluzive

Niko ne gleda u šešir, kad je dekolte u prvom planu

Na slici kao sa razglednice, Moli King divno pozira i hvali se novim aksesoarom. Ona se slikala sa velikim šeširom, crno-belog dezena. Ipak, nešto drugo para oči, a to je bikini koji otkriva njen bujni dekolte.

Moli King retko šta ne može da iznese do savršenstva, pa je i ovog puta to bio slučaj. Ova dvadesetšestogodišnjakinja provodila se u Malibuu i zabavljala slikajući se.

283 Modne vesti: Tri dame, tri ekskluzive

Kaubojka Kristen Stjuart u novoj kampanji za Chanel

Odavno je poznato da je novo lice brenda Chanel – Kristen Stjuart, a sad su se na internetu pojavile prve fotografije u kojima je glumica u kaubojskom izdanju.

Fotografije potpisuje renomirani Karl Lagerfeld, a društvena mreža Instagram otkrila je čari najnovije kolekcije koja tek treba da ugleda svetlost dana.

360 Modne vesti: Tri dame, tri ekskluzive

Izvor fotografija: dailymail.co.uk, harpersbazaar.com


Violeta Stojanović

Comments