Šta žene koje su dobro organizovane rade bolje od tebe?

Modne kombinacije zbog kojih ćeš poželeti da jesen traje tokom cele godine!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Počelo glasanje publike za izbor najboljih influensera!

5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Kampanja za jesenju kolekciju venčanica brenda Vera Wang

Kreatorka Vera Vang lansirala je novu, jesenju kolekciju venčanica, za koju je uradila pomalo neobičnu kampanju. Glavni protagonista u kampanji je manekenka Žozefin de Tutor, koja je bila puna energije i emocija dok je u predivnoj venčanici pozirala fotografu Patriku Demarkelijeru. Tako su nastale ove crno-bele fotografije na kojima zanosna plavuša izgleda potpuno atipično za jednu mladu, sa neurednom kosom i diskretnom šminkom.

modne vesti vera wang rijana iman i naomi i ema ferer kolekcija vencanica Modne vesti: Vera Wang, Rijana, Iman i Naomi i Ema Ferer modne vesti vera wang rijana iman i naomi i ema ferer kampanja Modne vesti: Vera Wang, Rijana, Iman i Naomi i Ema Ferer

Rijana, Iman i Naomi na naslovnici magazina “W”

Popularna pevačica Rijana pozirala je zajedno sa modnim legendama Iman i Naomi Kembel za septembarsko izdanje magazina “W”. Odevne kombinacije za editorijal birala je Ema Samerton, dok je fenomenalni trio nosio modele Olivijera Rustiga, inspirisane militari stilom i akcentima u vidu tribala. Za fotografije je bio zadužen Edvard Eninful.

41 Modne vesti: Vera Wang, Rijana, Iman i Naomi i Ema Ferer 51 Modne vesti: Vera Wang, Rijana, Iman i Naomi i Ema Ferer

Unuka Odri Hepbern na naslovnici magazina “Harper’s Bazaar”

Unuka modne ikone Odri Hepbern, Ema Ferer, prvi put je učestvovala u snimanju editorijala i naslovnice za septembarsko izdanje magazina “Harper’s Bazaar”. Pošto je Odri bila muza Ričarda Avedona, njegov sin Majkl radio je seriju fotografija, dok je za Emin stil bila zadužena Džoana Hilman.

modne vesti vera wang rijana iman i naomi i ema ferer naslovnica Modne vesti: Vera Wang, Rijana, Iman i Naomi i Ema Ferer modne vesti vera wang rijana iman i naomi i ema ferer harpers bazaar Modne vesti: Vera Wang, Rijana, Iman i Naomi i Ema Ferer modne vesti vera wang rijana iman i naomi i ema ferer editorijal Modne vesti: Vera Wang, Rijana, Iman i Naomi i Ema Ferer

Jasna Đorđević

Editors choice