Viktorija Bekam organizuje dobrotvornu rasprodaju

Popularna dizajnerka i trendseterka Viktorija Bekam, zajedno sa sajtom za prodaju garderobe theoutnet.com, organizuje dobrotvornu rasprodaju. Reč je o akciji za koju će Viktorija izdvojiti čak 600 odevnih komada iz svog garderobera, koji će se prodavati na ovom sajtu po pristupačnim cenama, dok će sav prilog od prodate garderobe ići za humanitarnu organizaciju “mothers2mothers”. Sve zaintereovane devojke mogu se registrovati na sajtu theoutnet.com.

modne vesti viktorija bekam dobrotvorna rasprodaja Modne vesti: Viktorija Bekam, Irina Šajk i Izabeli Fontana

Irina Šajk zaštitno lice brenda Triton

Popularni ruski model Irina Šajk, zajedno sa modelom Evandrom Soldatijem, našla se u najnovijoj kampanji brenda Triton za kolekciju proleće/leto 2015. godine. Fotografije je radio Gui Paganini, dok je cela kolekcija rađena u pastelnim tonovima u kombinaciji sa srebrnom, bojom breskve, zlatnim nijansama i narandžastom bojom. Kampanja izgleda sjajno zahvaljujući odličnim modnim izborima stiliste Danijela Uede.

modne vesti irina sajk triton Modne vesti: Viktorija Bekam, Irina Šajk i Izabeli Fontana modne vesti irina sajk triton kolekcija Modne vesti: Viktorija Bekam, Irina Šajk i Izabeli Fontana

Izabeli Fontana ponovo u kampanji brenda Tufi Duek

Izabeli Fontana ponovo krasi kampanju brenda Tufi Duek, ovoga puta za letnju kolekciju 2015. godine inspirisanu pedesetim i šezdesetim godinama. Kolekcija je rađena u belim, crnim i roze tonovima, ali i u življim tonovima poput crvene i plave, dok su od materijala korišćeni pamuk i čipka, ukrašeni arabeska i cvetnim tonovima. Fotografije za kampanju radio je Nikol Hajniger.

modne vesti isabeli fontana tufi duek Modne vesti: Viktorija Bekam, Irina Šajk i Izabeli Fontana

Jasna Đorđević

Comments