Žizel Bundšen bez šminke u reklami za kolekciju Sonje Rikel

Poznati top model Žizel Bundšen našla se bez trunke šminke u novoj reklamnoj kampanji za kolekciju Sonje Rikel za jesen-zimu 2014. Žizel je pozirala bez šminke na crno-belim fotografijama koje je radio Jirgen Taler. Za izgled je bila zadužena Kejti Grand iz “Love” magazina.

sonia rykiel 2014 fall winter campaign1 Modne vesti: Žizel Bundšen, Karen Elson i Rouzi Hantington Vajtli sonia rykiel 2014 fall winter campaign2 Modne vesti: Žizel Bundšen, Karen Elson i Rouzi Hantington Vajtli sonia rykiel 2014 fall winter campaign3 Modne vesti: Žizel Bundšen, Karen Elson i Rouzi Hantington Vajtli

Karen Elson u kampanji za brend Kurt Geiger

Britanska manekenka pojavila se u kampanji za naočare i cipele brenda Kurt Geiger za jesen-zimu 2014. Fotografije na kojima se pojavljuje crvenokosa menekenka, rađene su na setu u šumi gde ona leži na lišću dok je okružena torbama. Na jednoj od fotografija za ovu kampanju ona nosi samo crni kaput dok na nogama ima crvene cipele iz njihove poslednje kolekcije.

kurt geiger 2014 fall winter campaign1 11 Modne vesti: Žizel Bundšen, Karen Elson i Rouzi Hantington Vajtli kurt geiger 2014 fall winter campaign21 Modne vesti: Žizel Bundšen, Karen Elson i Rouzi Hantington Vajtli

Rouzi Hantington-Vajtli na naslovnoj strani magazina “Vogue”

Britanski model Rouzi Hantington-Vajtli pojavljuje se na seksi naslovnoj strani turskog izdanja magazina “Vogue”. Rouzi je pozirala u uskoj beloj haljini, a fotografije je radio Horst Dikergends. Rouzi će se naći na naslovnoj strani avgustovskog broja ovog magazina.

rosie huntington whiteley vogue turkey 2014 cover Modne vesti: Žizel Bundšen, Karen Elson i Rouzi Hantington Vajtli

Mirjana Radojević

Comments