Žizel Bundšen odlazi u penziju

Jedna od najpopularnijih manekenki u poslednjoj deceniji, Žizel Bundšen, odlučila je da se nakon 20 godina karijere povuče iz sveta mode, barem aktivno.

Prelepa Brazilka izjavila je da u poslednje vreme sve teže usklađuje majčinske i profesionalne obaveze, te da više ne želi da joj porodica pati zbog toga.

“Nakon 20 godina na modnom vrhu, konačno mogu sama da biram šta da radim. Zbog toga sam odlučila da se penzionišem, i budem “samo” majka”, izjavila je manekenka.

GB22 Modne vesti: Žizel odlazi u penziju!

Džej Lo u legendarnoj haljini

Pojavivši se 200o. godine na dodeli “Gremi” nagrada privukla je veliku pažnju pojavivši se u vrlo “otvorenoj” haljini Versace, koja joj je pristajala savršeno.

I nakon čitave decenije pevačica se pojavila u vrlo sličnom modelu, ali ovog puta kombinezonu sa identičnim printom, i to za nastup koji se nedavno održao u njenom rodnom Bronksu, u kome je inače sada prvi put nastupila.

Na ovaj način pevačica je odala počast čuvenoj haljini Versace sa “šumskim” printom, koja iako onda nije bila najsrećniji izbor danas važi za inovativnu pojavu u svetu mode, a koliko je ova haljina poznata govori i činjenica da su je Britanci proglasili petom najlegendarnijom haljinom svih vremena.

dzej lo1 Modne vesti: Žizel odlazi u penziju!

Naomi Kembel u vrištećoj haljini

Supermodel Naomi Kembel nije poznata po modnim promašajima, ali kada joj se dogodi da pogreši, onda baš pogreši!

Pojavivši se na dodeli nagrada “Glamur” magazina u kreaciji Aleksandra Mekvina izazvala je ogromnu pažnju, ali ne zbog haljine koja joj stoji fantastično, kao što je to obično slučaj, već zbog toga što niko nije siguran šta ova haljina predstavlja.

Haljina je sačinjena od crvenog i crnog perja, sa peruškama u predelu stomaka, takođe model haljine joj ni najamnje ne ističe perfektnu figuru. Aksesoar u vidu ekstravagantnih potpetica, i zlatne ogrlice koja podseća na plemenski afrički nakit dodatno je stvarao zabunu u njenom izgledu. Iako je dugo u svetu mode, manekenka bi možda trebalo da razmisli o konsultaciji sa stilistom pre izlaska na crveni tepih.

naomi22 Modne vesti: Žizel odlazi u penziju!

Maja Bunčić

Comments