Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

U specifičnom ambijentu Galerije Štab nastavljen je program Modnih vinjeta u okviru 36. Perwoll Fashion Week-a.

Jako je važno za svakog umetnika danas da ima partnere u poslu koji razumeju, u ovom slučaju modu, i koji su spremni da podrže taj rad. Perwoll nesebično podržava našu modnu scenu i nastavlja da pruža tu podršku već četvrti put zaredom na Perwoll Fashion Week-u.

modne vinjete u galeriji stab 1 Modne vinjete u Galeriji Štab

 

Tokom Modnih vinjeta, dizajnerka Ana Grebec se, u prepoznatljivom i sebi svojstvenom maniru, poigrava se devedesetim godinama XX veka kao izvorom inspiracije i to kolekcijom koju karakterišu svedene, minimalističke forme, izražena geometrija i asimetrija. Dizajnerski dvojac Mates dokazuje kako tmuran lik dečije bajke o Uspavanoj lepotici lako postaje inspiracija savremenom odevanju. Paleta boja u tamnim nijansama i sukob emocija kulminira igrom materijala, kombinujući postojane sa onim laganim i prozračnim. Na Modnim vinjetama smo videli i modele predstavnica nedavno formiranog Resort design store-a koji je pokrenut kao potreba mladih dizajnera za ličnim prostorom u kome će sistemi vrednosti biti kreirani kvalitetom i posebnošću izraza. Svoje radove ovom prilikom izložile su Tijana Milutinović, Iva Šumulikovski – Shi, Marija Rajna Stanišić, Dejana Ivanišević, Jovana Marković i Marija Delić – Romi Schneider.

modne vinjete u galeriji stab 2 Modne vinjete u Galeriji Štab modne vinjete u galeriji stab 3 Modne vinjete u Galeriji Štab

Među brojnom publikom sinoć u Galeriji Štab, mogli su se videti i fudbaler Mateja Kežman, manekenka Đurđa Stojiljković, TV voditeljka Snežana Dakić i Marijana Mateus.

modne vinjete u galeriji stab 4 Modne vinjete u Galeriji Štab modne vinjete u galeriji stab 5 Modne vinjete u Galeriji Štab modne vinjete u galeriji stab 6 Modne vinjete u Galeriji Štab modne vinjete u galeriji stab 7 Modne vinjete u Galeriji Štab modne vinjete u galeriji stab 8 Modne vinjete u Galeriji Štab modne vinjete u galeriji stab 9 Modne vinjete u Galeriji Štab modne vinjete u galeriji stab 10 Modne vinjete u Galeriji Štab

Editors choice