U specifičnom ambijentu Galerije Štab nastavljen je program Modnih vinjeta u okviru 36. Perwoll Fashion Week-a.

Jako je važno za svakog umetnika danas da ima partnere u poslu koji razumeju, u ovom slučaju modu, i koji su spremni da podrže taj rad. Perwoll nesebično podržava našu modnu scenu i nastavlja da pruža tu podršku već četvrti put zaredom na Perwoll Fashion Week-u.

modne vinjete u galeriji stab 1 Modne vinjete u Galeriji Štab

 

Tokom Modnih vinjeta, dizajnerka Ana Grebec se, u prepoznatljivom i sebi svojstvenom maniru, poigrava se devedesetim godinama XX veka kao izvorom inspiracije i to kolekcijom koju karakterišu svedene, minimalističke forme, izražena geometrija i asimetrija. Dizajnerski dvojac Mates dokazuje kako tmuran lik dečije bajke o Uspavanoj lepotici lako postaje inspiracija savremenom odevanju. Paleta boja u tamnim nijansama i sukob emocija kulminira igrom materijala, kombinujući postojane sa onim laganim i prozračnim. Na Modnim vinjetama smo videli i modele predstavnica nedavno formiranog Resort design store-a koji je pokrenut kao potreba mladih dizajnera za ličnim prostorom u kome će sistemi vrednosti biti kreirani kvalitetom i posebnošću izraza. Svoje radove ovom prilikom izložile su Tijana Milutinović, Iva Šumulikovski – Shi, Marija Rajna Stanišić, Dejana Ivanišević, Jovana Marković i Marija Delić – Romi Schneider.

modne vinjete u galeriji stab 2 Modne vinjete u Galeriji Štab modne vinjete u galeriji stab 3 Modne vinjete u Galeriji Štab

Među brojnom publikom sinoć u Galeriji Štab, mogli su se videti i fudbaler Mateja Kežman, manekenka Đurđa Stojiljković, TV voditeljka Snežana Dakić i Marijana Mateus.

modne vinjete u galeriji stab 4 Modne vinjete u Galeriji Štab modne vinjete u galeriji stab 5 Modne vinjete u Galeriji Štab modne vinjete u galeriji stab 6 Modne vinjete u Galeriji Štab modne vinjete u galeriji stab 7 Modne vinjete u Galeriji Štab modne vinjete u galeriji stab 8 Modne vinjete u Galeriji Štab modne vinjete u galeriji stab 9 Modne vinjete u Galeriji Štab modne vinjete u galeriji stab 10 Modne vinjete u Galeriji Štab
Comments