Ovog proleća uživajte u kombinovanju svetlijih boja. Pantalone, mantili ili romantične bluze – na vama je samo da odaberete. Ponesite lagane odevne komade, a detaljima poput tankih kaišića i bisera naglasite elegantan stil.

150 Modni blogovi: Svedene odevne kombinacije

Marija Veljković & mylittlefashionnotebook.blogspot.com

Crni sako i bele pantalone kao osnov odevne kombinacije. Ponesite ih uz bluze sa cvetnim motivima, tanki kaiš oko struka. Neka aksesoari budu pravi primer klasike – torba sa lancem i obične crne cipele na štiklu.

006 Modni blogovi: Svedene odevne kombinacije

Aleksandra Skorupan & fashionmicrocosmos.blogspot.com

Crna boja više nije sinonim za monotoniju. Moderne crne pantalone sa cvetnim detaljima ponesite uz jednostavnu crnu majicu, a čitavu kombinaciju naglasite cipelama u efektnoj boji. Neka vas Tamarin izbor inspiriše!

6a250267 Modni blogovi: Svedene odevne kombinacije

Tamara Kalinić & theglamandglitter.com

Još jedan nepogrešiv izbor – košulja i pantalone u kombinaciji sa belim sakoom. Ne zaboravite da su detalji ti koji na čitavu kombinaciju ostavljaju poseban pečat. Izaberite udobne baletanke i clutch u svetlijoj nijansi.

7070829203 601c72b9a0 b Modni blogovi: Svedene odevne kombinacije

Branislava Antović & divineworld.blogspot.com

Anastasija je ponela pravu kombinaciju za posao. Udobni i moderni komadi u isto vreme. Džins na poslu može biti pun pogodak ako čitav autfit upotpunite romantičnim i elegantnim predmetima.

ANA 5696 Modni blogovi: Svedene odevne kombinacije

Anastasija Milojević & anastasijastasha.blogspot.com

Poput Anastasije i Jovana je zablistala u jednoj poslovnoj kombinaciji. Klasika na delu uz sasvim dovoljnu notu elegancije. Velika mašna oko vrata je must have.

Business chic3 Modni blogovi: Svedene odevne kombinacije

Jovana Bovan & cipelicastiklica.blogspot.com

Milena je odlično ponela crno-belu odevnu kombinaciju i svom izgledu udahnula notu romantike modernim sandalama. Traka za kosu je odličan izbor!

fashion magnolia Modni blogovi: Svedene odevne kombinacije

Milena Stanković & fashionmagnolia.blogspot.com

Gotovo istu suknju u drugačijoj nijansi je ponela modna blogerka Dina. Za toplije dane predlažemo svilene bluze ili košulje i visoko podignutu punđu. Budite prava dama ovog proleća!

fotografija 1 Modni blogovi: Svedene odevne kombinacije

Dina Zupčić & leeloosstore.blogspot.com

Opuštena kombinacija za običan dan. Tamniji džins i majica u jarkoj boji za početak, ostalo je sve stvar vašeg stila. Dubravka je izabrala modernu maramu, tašnu u braon boji i udobne patike. Uživajte u osmišljavanju svog prolećnog stila!

P4121791 love style magic Modni blogovi: Svedene odevne kombinacije

Dubravka Dodig & lovestylemagic.blogspot.com


Dragana Katić je student prava, autor bloga Oh la la i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Comments