Cela prošla nedelja bila je u znaku modne kreatorke Dajen fon Furstenberg!

Ova modna ikona i modni guru objavila je nove memoare, proslavila 40 godina svoje karijere izložbom održanom u Londonu i prezentovala svoj rijaliti “House of DVF”, koji se emituje na američkom kanalu “E!”.

modni guru dajen fon furstenberg 1 Modni guru: Dajen fon Furstenberg

Dajen fon Furstenberg za sebe kaže da je kao otvorena knjiga. Zato i ne čudi što je odlučila da svojim rijalitijem modno osvesti novu generaciju žena, tako što će im pokazati kako izgleda njen svet kada se ugase kamere i kada stvarnost počne.

Tokom rijalitija, gledaoci će imati priliku da vide izbor za novu globalnu ambasadorku njenog brenda, koja, kako Dajen kaže, mora da zrači samopouzdanjem i jedinstvenošću. Poslednji put kada se to desilo, modni svet je postao bogatiji za jednu novu modnu ikonu, Oliviju Palermo, pa zato ne čudi što se za ovu titulu prijavilo mnogo devojaka.

modni guru dajen fon furstenberg 4 Modni guru: Dajen fon Furstenberg

“Olivija ima sjajan smisao za stil i puna je razumevanja. Srećna sam što sam bila sa njom od početka njene karijere i što sam imala prilike da vidim da je postala žena kakva je oduvek želela da bude,” rekla je Dajen fon Furstenberg.

Njeno mentorstvo biće ključni element ovog rijaliti šoua, pa nema sumnje da će kandidatkinje od žene koja je izlazila u provod sa Brižit Bardo, udala se za princa i čiji je portret radio Endi Vorhol lično, mnogo naučiti!

modni guru dajen fon furstenberg 2 Modni guru: Dajen fon Furstenberg

“Kada sam počinjala, Dajana Vrilend je bila veoma važan deo moje karijere i ona mi je dala mnogo samopouzdanja. Mislim da se modna industrija znatno promenila od vremena kada sam ja počinjala, i ne znam da li je sada lakše ili teže doći do uspeha, ali sam sigurna da svako ima svoj put, koji može biti veoma težak, ali koji vam takođe može promeniti život. Ironično je da sam svu težinu ovog posla shvatila tek kada sam postigla uspeh”, rekla je Dajen fon Furstenberg.

U njenom rijalitiju gledateljke će moći da čuju mnoge poučne stvari, dok jedna od njih, koju Dajen neprestano svima ponavlja, glasi: “Ne morate da budete kučka da biste uspeli. Da, neverovatna posvećenost poslu je neophodna, ali sa ljudima uvek morate biti ljubazni”.

modni guru dajen fon furstenberg 3 Modni guru: Dajen fon Furstenberg

ZANIMLJIVO:

Predstavljamo vam kolekciju Dajen fon Furstenberg za proleće/leto 2015. godine.

Pogledajte legendarne fotografije Endija Vorhola.

Ovo je deset modnih kreatora koji su obeležili vek i promenili svet.

Izvor fotografija: marieclaire.co.uk

Jasna Đorđević

Comments