Dok smo prošle godine svoje stajlinge morali da prilagođavamo betonu kojim smo gazili celo leto, ove godine ćemo ipak imati priliku da gazimo po malo mekanijim površinama – i to onim peščanim. Kada pomislimo na more, sem beskonačnog plavog prostranstva, mirisa kreme za sunčanje, suncobrana od trske i japanki – setimo se i morskih izlazaka. Kokteli koje rashlađuju naše izgorelo telo moraju dobro da se upare sa stajlingom. U nastavku teksta predstavljamo vam koji su to modni komadi koji će biti “must-have” dok ide gas u nekom tropskom baru, daleko od svega što vas tišti.

Majice koje se vezuju oko struka

Budimo realni, više samopouzdanja imamo na moru. Potamnelog tena i posvetljenje kose sebi izgledamo kao Bruk Šidls u “Plavoj laguni”.  Dok nam koža miriše na so – sve je moguće, pa i da pokažemo svoj stomak. To ne moraju biti samo majice, možemo pronaći i pantalone koje se vezuju duž struka, ali njih onda treba upariti sa nekim crop topom, tako da vam je majica možda i bolje rešenje. Ona će vam naglasiti struk i dati vetar u leđa koji inače dobijete tek nakon 3 (malo jača) koktela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bella thomas (@bellathomas)

Šareni i glomazni nakit

Za ovaj nakit postoji samo jedno pravilo – ako ste ga nosili kao deca ili tinejdžeri u devedesetim, onda je vreme da mu se ponovo vratite. Glomazno plastično prstenje, minđuše od raznobojnih perlica, šarene drvene ogrlice… Sve je to vrlo dobrodošlo. Uostalom, na moru se uvek vodimo logikom “ako ne sad, kad”. Pritom, prezabavno ih je nositi, a i kombinovati. A i šarenilo deluje mnogo više posh na preplanuloj koži nego na bledunjavoj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @loving_inspo25

“Rebrasti” materijali

Od ovog materijala često možemo naći široke pantalone, majice bez rukava ili kombinezone. Uvek bolje i elegantnije izgledaju u tamnijim bojama kao što su bordo, teget ili crna. Sem što ovaj materijal izgleda vrlo bohemian, on je i prijatan za nošenje, pa će vašoj koži dati vazduha koji joj je preko potreban u tropskim danima (a i noćima).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @loving_inspo25

Comments