Hot topics

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Gejtkiping – čuvanje položaja moću u partnerskim odnosima

Nova godina samo što nije pokucala na vrata, a vi još uvek nemate osmišljenu modnu kombinaciju za njen doček? Ne morate da se brinete, jer ćemo vas danas sigurno inspirisati.

Predstavljamo vam najbolje modne kombinacije poznatih, na najzanimljivijim žurkama tokom 2014. godine. Odlučite se da li želite glamurozan, uglađen izgled, ili nešto avangardnije i atraktivnije.

Džesika Alba izgleda divno u tamno plavom kombinezonu, koji zahvaljujući dobro osmišljenim detaljima, izgleda vrlo elegantno. Ema Votson spojila je klasiku i urbanost, a Rijana je zablistala u pink haljini koja nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Vrlo neobičnu haljinu ponela je Aleksa Čang, odabravši materijal od krzna. Šta se vama najviše dopada?

Odaberite pravu kombinaciju za sebe i pronađite slične odevne komade u omiljenim radnjama. Ne zaboravite da dobar odevni komad uvek možete i da sašijete, izbor je na vama.

13 Modni novogodišnji predlozi: Obucite se kao zvezde 21 Modni novogodišnji predlozi: Obucite se kao zvezde 31 Modni novogodišnji predlozi: Obucite se kao zvezde 41 Modni novogodišnji predlozi: Obucite se kao zvezde 51 Modni novogodišnji predlozi: Obucite se kao zvezde 61 Modni novogodišnji predlozi: Obucite se kao zvezde 71 Modni novogodišnji predlozi: Obucite se kao zvezde 81 Modni novogodišnji predlozi: Obucite se kao zvezde 92 Modni novogodišnji predlozi: Obucite se kao zvezde 102 Modni novogodišnji predlozi: Obucite se kao zvezde

 

Tara Đukić

Editors choice