Sportske kombinacije su nezamislive bez patika. Ako i same volite ovakav stil oblačenja, znate koliko je važno da se patike ne samo slažu uz vaš autfit, već i da budu praktične i udobne. Osim toga, ukoliko volite sportski stil, verovatno vodite i sličan način života te je odgovarajući izbor sportske obuće nešto što je obavezno za vas.

Ako ste ceo dan na nogama, često i dugo šetate sa jednog kraja grada na drugi završavajući svakodnevne obaveze, kvalitetna obuća koja vas neće sputavati već će podržati i ispratiti vaš tempo je neophodna. Uz to, ako je ona još i jako lepa i atraktivna – vi ste kao devojke koje vole i modu i aktivan život ostvarile sve svoje snove!

adidas NEO Cloudfoam patike su u tom slučaju pravi izbor za vas. Najpre, one su jako udobne i sa njima će svaki vaš korak biti tako lak, kao da hodate po oblacima! Osim toga, one će savršeno ispratiti svaku vašu aktivnost, bilo da je reč o celodnevnim, laganim šetnjama ili nekoj malo napornijoj aktivnosti. Sa njima vam ništa neće biti teško, čak, svaki korak biće uživanje.

IMG 82811 Modni predlog: adidas NEO Cloudfoam patike

I modna blogerka Dunja Jovanić obožava adidas NEO patike i rado ih uključuje u svaki svoj dan. Ona ističe da joj je fizička aktivnost jako bitna i da zato trenira nekoliko puta nedeljno a da, u zavisnosti od vrste treninga, bira odgovarajući model patika. Ove joj najviše odgovaraju za one laganije sportske aktivnosti. Osim toga, s obzirom na to kojim poslom se bavi, Dunja često mora dugo da šeta od jedne do druge lokacije u potrazi za savršenim mestima za fotografisanje za svoj blog, a kako bi sebi olakšala, obavezno tom prilikom nosi upravo lagane, udobne adidas NEO patike, dok se na licu mesta preobuva u štikle. “U poslednjih godinu dana patike su postale neophodni komad i zaista ne mogu da zamislim život bez njih”, naglašava Dunja. Ona dodaje da svakodnevno šeta i po nekoliko kilometara sa svojom kucom Baby, što je opušta i u čemu jako uživa. A kako bi ova duga šetnja bila zaista prijatna, tu su adidas NEO Cloudfoam patike!

IMG 82761 Modni predlog: adidas NEO Cloudfoam patike IMG 82481 Modni predlog: adidas NEO Cloudfoam patike IMG 82431 Modni predlog: adidas NEO Cloudfoam patike IMG 8286 Modni predlog: adidas NEO Cloudfoam patike
Comments