Topli, sunčani dani su pravo vreme da pokažete svoju nežnu, ženstvenu stranu koja se tokom zime toliko dugo skrivala ispod debelih džempera i kaputa. A koji je najbolji način da to postignete? Pa naravno, nošenjem haljina! Verujemo da kao i svaka devojka koja obožava modu i obožava da se sređuje, isto tako obožavate i haljine. U tom slučaju nije potrebno da vam govorimo o svim prednostima ovih savršenih odevnih komada. Haljine su tako lepe i praktične, jer je reč o komadima koji su sami po sebi dovoljni da u njima izgledate savršeno. Ukombinujte ih uz omiljeni sako ili kožnu jaknu i zanimljive cipele i to je to – vi ste spremne kako za poslovne prilike, tako i za one ležerne, opuštenije.

Brend AMC u svojoj ponudi ima prelepe cvetne haljine koje su upravo ono što vam je potrebno ovog proleća kako biste bile lepe, ali i zapažene. Ukoliko vam je potrebna vesela, ženstvena haljina, koja je takođe i prigodna za posao, naš predlog je da odaberete ovu cvetnu haljinu srednje dužine koja je lagana, lepršava i za posao sasvim odgovarajuće dužine i kroja. Ko kaže da dress code mora da bude siv, monoton i dosadan? Sa efektnim AMC haljinama bićete moderne i atraktivne čak i u tim manje zabavnim i privlačnim prilikama kao što su poslovni sastanci. Ukombinujte ovu haljinu sa zanimljivim nežno žutim sakoom sa kratkim rukavima i cipelama na štiklu i vaš moderni, poslovan izgled je kompletan. U ovoj kombinaciji ćete izgledati poslovno i profesionalno, ali istovremeno i lepo i ženstveno.

AMC modni predlog Wannabe magazine 4 Modni predlog AMC: Cvetne haljine za ROMANTIČNE devojke AMC modni predlog Wannabe magazine 5 Modni predlog AMC: Cvetne haljine za ROMANTIČNE devojke AMC modni predlog Wannabe magazine 6 Modni predlog AMC: Cvetne haljine za ROMANTIČNE devojke
Comments