Hot topics

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako da pobediš neizvesnost i prevaziđeš strah od budućnosti?

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

1/2

Proleće je stiglo, svima je do – haljina! Pravo je vreme da definitivno odbacimo svu deblju garderobu i na vrhove polica složimo lepršave krpice u jarkim bojama, jer, to je ono što će biti hit sezone. Upadljive, tople boje ne samo da će se savršeno uklopiti u celokupnu prolećnu atmosferu već će svakako pozitivno uticati i na naše raspoloženje. Prosto, ne možete da ostane ravnodušne i “smrknute” kada vam se sa ofingera smeši prelepa crvena haljina. Tako je, odmah ćete poželeti da je obučete! Ipak, ukoliko još uvek nemate takav komad garderobe, obavezno svoj idealni model haljine potražite u radnjama brenda AMC jer ćete tu pronaći veliki izbor jednostavnih, jednobojnih, a tako efektnih haljina koje prosto morate imati ovog proleća. Danas vam brend AMC predlaže tri “male” haljine u tri “večne” boje, a vi odaberite onu koja vam se najviše dopada.

Mala crvena haljina

Crvena je boja ljubavi, strasti… Vatrena je i atraktivna, a upravo takav utisak ćete i same ostaviti na posmatrače ukoliko obučete haljinu u baš ovoj boji. Jednostavan kroj i dužina do malo iznad kolena stajaće svakoj devojci, a s obzirom na to da je reč o svedenom modelu, biće odgovarajući čak i za poslovne prilike. Ukombinujte je uz sako i jednostavne, elegantne salonke i spremne ste za poslovni sastanak. Posle posla idete u grad? Nije nikakav problem, mala crvena haljina odgovaraće vam i za tu priliku. Razbarušite kosu, pojačajte make up i možete da igrate celu noć!

AMC modni predlog Wannabe magazine 17 Modni predlog AMC: Jednobojne haljine koje će SVAKA DEVOJKA obožavati AMC modni predlog Wannabe magazine 18 Modni predlog AMC: Jednobojne haljine koje će SVAKA DEVOJKA obožavati AMC modni predlog Wannabe magazine 19 Modni predlog AMC: Jednobojne haljine koje će SVAKA DEVOJKA obožavati

Editors choice