Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Dugoočekivani topli, sunčani dani napokon su tu! Sa nestrpljenjem smo očekivale proleće i priliku da odbacimo sumorne, debele džempere i kapute i zamenimo ih lepršavim, šarenim stvarima i svojim veselim kombinacijama doprinesemo svom raspoloženju. Kada je napolju sunčano i toplije, automatski smo ispunjene pozitivnom energijom i imamo volje za bilo čim, a to, naravno, podrazumeva i kupovinu! Jer, kako će žene drugačije “proslaviti” bilo šta (pa i početak proleća) nego kupovinom?

Na početku svake sezone, pa tako i ove, izdvajaju se određeni trendovi koje svaka žena koja vodi računa o svom izgledu i prati modu, ima želju da isprati. Narednih meseci će se svakako nositi pastelne, ali i jarke boje, poput raznih nijansi plave, zelene, žute i roze, što će, priznaćete, izgledati jako veselo, pozitivno, ali pre svega i moderno.

Današnji modni predlog za vaš originalni prolećni look donosi vam brend AMC. Reč je o tirkiznom sakou koji će “osvežiti” svaku vašu kombinaciju i učiniti je originalnom i primećenom. Osim toga, ovakva jarka boja svakako će uticati i na vaše raspoloženje – sam pogled na nju i osmeh se već javlja na vašem licu, zar ne?

AMC modni predlog Wannabe magazine 14 Modni predlog AMC: Odevni komad koji SVAKA poslovna žena treba da ima

Editors choice