Dugoočekivani topli, sunčani dani napokon su tu! Sa nestrpljenjem smo očekivale proleće i priliku da odbacimo sumorne, debele džempere i kapute i zamenimo ih lepršavim, šarenim stvarima i svojim veselim kombinacijama doprinesemo svom raspoloženju. Kada je napolju sunčano i toplije, automatski smo ispunjene pozitivnom energijom i imamo volje za bilo čim, a to, naravno, podrazumeva i kupovinu! Jer, kako će žene drugačije “proslaviti” bilo šta (pa i početak proleća) nego kupovinom?

Na početku svake sezone, pa tako i ove, izdvajaju se određeni trendovi koje svaka žena koja vodi računa o svom izgledu i prati modu, ima želju da isprati. Narednih meseci će se svakako nositi pastelne, ali i jarke boje, poput raznih nijansi plave, zelene, žute i roze, što će, priznaćete, izgledati jako veselo, pozitivno, ali pre svega i moderno.

Današnji modni predlog za vaš originalni prolećni look donosi vam brend AMC. Reč je o tirkiznom sakou koji će “osvežiti” svaku vašu kombinaciju i učiniti je originalnom i primećenom. Osim toga, ovakva jarka boja svakako će uticati i na vaše raspoloženje – sam pogled na nju i osmeh se već javlja na vašem licu, zar ne?

AMC modni predlog Wannabe magazine 14 Modni predlog AMC: Odevni komad koji SVAKA poslovna žena treba da ima
Comments