Za devojke koje imaju stila, mlade i uspešne žene koje žele sve, udobnost, moderan izgled i veliku funkcionalnost, New Balance će biti pravi izbor, a pored tog izbora, mi vam nudimo i ideje za njihovo kombinovanje. Ono što će vam se sigurno dopasti jeste to da su patike ovog brenda uvek u nekim zanimljivim bojama i njihovim veoma dobrim kombinacijama. Pa čak i onda kada se odlučite za neke u jarkoj, “vrištećoj” boji, nećete pogrešiti, jer veoma dobro pristaju uz neke svedenije komade garderobe i neutralnije boje.

newbalance3 Modni predlog: Budite ATRAKTIVNE uz New Balance patike newbalance7 Modni predlog: Budite ATRAKTIVNE uz New Balance patike

Možda je najbolje kada se odlučite za neke u smirenijem tonu, sa detaljima koji su istaknutiji, kao što su pertle i sam znak “N” u ovom slučaju. Boja koja se ne ističe puno daje vam velike mogućnosti kada je ostatak garderobe u pitanju. Odlučili se za neku mirniju varijantu ili pak neki komad koji će biti glavni nosilac vašeg izgleda, New Balance patike će vam savršeno pomoći u tome. Kao i uvek, patike najbolje idu uz farmerke, a ovako u paru daju vam potpunu slobodu u kretanju i uspešnom delovanju. No, kada ste već uprostili svoju kombinaciju duž celih nogu, vreme je da se zabavimo torzom i da malo “zakomplikujemo”. Jedna obična majica ili košulja, u beloj ili nekoj neutralnijoj boji, daće vašem izgledu jedan ozbiljniji i poslovniji izgled kojem sigurno težite kada odlazite na posao ili neke formalnije događaje. Uz sve ovo obucite sako koji je u jarkoj boji, a naš predlog je da ga uparite sa nečim što je upečatljivo na patikama, te da tako ostvarite savršen balans, jer to i jeste glavna vodilja brenda New Balance. Balans, ravnoteža, kvalitet i savršen izgled.

newbalance2 Modni predlog: Budite ATRAKTIVNE uz New Balance patike

Look koji spaja više stilova i nespojivih komada garderobe učiniće da u očima drugih izgledate kao žena puna samopouzdanja, koja je veoma samosvesna i uvek zna šta hoće. Baš iz tih razloga, New Balance jeste dobar za vas, pored dobrog izgleda uz sve što obučete, pružiće vam i savršen osećaj udobnosti zbog kojeg ćete biti još radosniji i zbog kojeg ćete se osećati lakše i lepše, a to će svakako isijavati iz vas.

Pročitajte još i ovo:

Modni predlog: New Balance za URBANE devojke

Modni predlog: New Balance za SAVRŠENI par

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Patike: New Balance

Farmerke: Tommy Hilfiger

Košulja i sako: Mango

Model: Ivona Jovanović

Stilista: Aleksandra Zec

Šminka: Nadica Lekić

Fotograf: Dragan Asanov

Comments