Gotovo sa svakom sezonom i godišnjim dobom možemo da povežemo neke stilove, boje i dezene koji su nekako tipični za njih. Tako, jesen i nova modna sezona koja je pred nama uvek asociraju na tople, tamnije boje, a stil koji bi savršeno ispratio ovu “jesenju” priču jeste upravo boho stil. Iako u sebi može da sadrži i svetle, pastelne nijanse, prirodne boje kao što je braon ipak dominiraju i samim tim ga čine savršenim izborom za sezonu jesen/zima. A baš u ovom duhu smo i osmislili novi Darkwood modni predlog uz koji ćete izgledati apsolutno trendi!

Dakle, s obzirom na to da smo današnju modnu inspiraciju pronaši u boho stilu, odabrali smo romantičnu belu haljinu ukrašenu ne tako tipičnom čipkom koja je zbog svog jednostavnog dizajna pogodna za sve prilike, bilo da je nosite uz sako, za posao, bilo da je nosite uz vrtoglave potpetice, za izlazak.

Ipak, mi je danas nosimo u ležernoj varijanti, te smo uz nju ukombinovali košulju od tamnog teksasa i moderni prsluk od krzna u braon i bež tonovima. Udobno i toplo, a odlično stilizovano i savršeno za sve neformalne prilike u kojima želite da pokažete svoj perfektni osećaj za modu.

Wannabe Darkwood W670 2016 10 20 2 Modni predlog Darkwood: Boho stil kao inspiracija za tvoj jesenji autfit Wannabe Darkwood W670 2016 10 20 1 Modni predlog Darkwood: Boho stil kao inspiracija za tvoj jesenji autfit Wannabe Darkwood W670 2016 10 20 5 Modni predlog Darkwood: Boho stil kao inspiracija za tvoj jesenji autfit
Comments