Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Rock stil asocira na mladost, na originalnost, na buntovnost, na razigranost, na odsustvo pravila, na slobodu. Rock stil nam nudi toliko mogućnosti za savršeni izgled i rock stil je stil koji nikada neće izaći iz mode, a koji će nas uvek inspirisati i omogućiti nam da izgledamo drugačije i pomalo edgy. I što je najvažnije, nije vam potrebno mnogo da biste izgledale poput prave rock princeze. Dovoljno je samo da imate ključne komade koje ćete poneti na svoj način. Jer, pravilo roka je da – nema pravila!

Počnite od kožne jakne. Kožna jakna je “ključ” svakog dobrog rock autfita, a najbolje je da ona bude crna, u bajkerskom stilu. Kratka, sa kragnom u vidu duplog rajferšlusa sama po sebi izgleda zanimljivo, u kojoj god kombinaciji da je nosite.

Drugi ključni komad je Giorgia&Johns majica sa zanimljivim natpisom, a naš izbor je majica u proverenoj i neprevaziđenoj crno beloj kombinaciji. Možete je oplemeniti upadljivim komadom nakita u ovom stilu, ali će odlično izgledati čak i ako je ponesete u ovoj svedenijoj varijanti.

Princeze su nas uvek asocirale na roze boju, haljine od tila i čipke, pa u tom duhu i biramo lepršavu Giorgia&Johns suknju A kroja ukrašenu tilom, ali – crnu. Til je svakako “momenat” koji ovu suknju čini daleko interesantnijom, baš kao i pojas obogaćen zlatnim trakama koje se mogu slagati uz nakit koji odaberete.

Modni predlog Darkwood Obuci se poput prave Rock princeze 2 Modni predlog Darkwood: Obuci se poput prave Rock princeze Modni predlog Darkwood Obuci se poput prave Rock princeze 4 Modni predlog Darkwood: Obuci se poput prave Rock princeze

Editors choice