Jedan od trendova koji je obeležio 2016. godinu svakako je military stil, ali ono što je sigurno jeste to da ga nećemo napuštati ni u godini koja je pred nama. Neka od glavnih obeležja ovog stila svakako su specifične boje poput raznih nijansi zelene i braon, kao i svima prepoznatljivi maskirni print. Sve to zajedno “vojnički” stil definitivno čini sasvim odgovarajućim za naše smele i upečatljive jesenje autfite, a današnji Darkwood modni predlog vam predlaže kako ga možete “primeniti” u svakodnevnim, ležernim kombinacijama.

Akcenat ove kombinacije je upravo na Giorgia&Johns maskirnim pantalonama koje su prave predstavnice “vojničkog” stila. Kombinacija boja je tipična jesenja te će na savršeni način “začiniti” vaš jesenji look, a jednostavan kroj sa modernom dužinom do polovine listova, garantuju udobnost i prijatan osećaj kad god ih nosite.

Modni predlog Darkwood Urbane devojke biraju Military stil 4 Modni predlog Darkwood: Urbane devojke biraju Military stil Modni predlog Darkwood Urbane devojke biraju Military stil Modni predlog Darkwood: Urbane devojke biraju Military stil
Comments