Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/2

Iako nas zelena boja najpre asocira na prolećne i letnje autfite, valjda zbog toga što baš tokom tih godišnjih doba ona preovladava našim okruženjem, daleko od toga da se ova nijansa ne može nositi i u kasnu jesen i tokom zime. Svaka boja ima svoje svetlije i tamnije varijante, te je tamna nijansa zelene odlična za ovaj period i sva tvoja perfektno stilizovana izdanja. Dakle, neka ovih dana tvoj izbor budu sve tamnije nijanse zelene, baš kao i maslinasto zelene, i nikada nećeš pogrešiti, a ukoliko ti je potrebna inspiracija kako možeš kombinovati ovu boju u svakodnevnim autfitima, tu je novi Darkwood modni predlog!

Iako nas očekuju hladniji dani, to ne znači da se moraš odreći svojih omiljenih odevnih komada poput haljina. Lepršave, letnje haljine u jarkim bojama zameni onim svedenijeg kroja i tamnijih boja, baš kao što je ova Giorgia&Johns haljina koja savršeno kombinuje različite boje i materijale. Asimetrične dužine, učiniće tvoj stajling mnogo zanimljivijim, a možeš je nositi i uz moderne čarape do iznad kolena, za još upečatljiviji look.

Modni predlog Darkwood Zelena je boja trendi autfita 2 Modni predlog Darkwood: Zelena je boja trendi autfita! Modni predlog Darkwood Zelena je boja trendi autfita 3 Modni predlog Darkwood: Zelena je boja trendi autfita! Modni predlog Darkwood Zelena je boja trendi autfita 5 Modni predlog Darkwood: Zelena je boja trendi autfita!

Editors choice