Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

Kako se “radi” ljubav prema sebi u 2020?

Sa liste (neispunjenih) odluka: 5 saveta kako da uspešno dođeš do željene figure

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

U svakoj sezoni se uvek nađe i onaj jedan komad ili boja koji su prosto vanvremenski i koje uvek, iznova i iznova, volimo da nosimo i kombinujemo sa aktuelnim trendovima. Crna je svakako jedna od njih – “boja” koju možemo nositi u svim prilikama, u svako doba dana i noći, u svim stilovima. Prosto, nezamenljiva, nepogrešiva i samim tim naša omiljena. Sluti na eleganciju, otmenost i dobar stil, a to je presudno da bi se nešto tako našlo na našem modnom “meniju”.

Današnji DOCA modni predlog je upravo inspirisan crnom i kao vaš must have kombinaciju za jesen navodi jednostavni, a efektni spoj crnih pantalona i tunike, koji ćete osvežiti klasičnim kaputom u tipičnim jesenjim nijansama.

Model pantalona je takav da ćete, u bilo kojoj kombinaciji da ih nosite, svakako biti primećene. Suknja-pantalone nećemo baš često videti na ulici, a neće ni mnogo devojaka napraviti takav modni izbor, što je dovoljno da vas stavi u centar pažnje. Uz njih ponesite tuniku zanimljivog kroja sa dodatkom imitacije sakoa koji je čini savršenim izborom čak i za poslovne autfite. Iako su oba komada crna, zahvaljujući efektnoj, upadljivoj formi, ovakav stajling nikako neće biti monoton ili suviše “običan”.

DOCA 3 2 Modni predlog DOCA: Crna kao jesenji Must Have DOCA 3 5 Modni predlog DOCA: Crna kao jesenji Must Have

Editors choice