Ležerne, manje formalne prilike zahtevaju i iste takve odevne kombinacije, ali daleko od toga da se tada morate odreći svog omiljenog glam momenta. Čak i svakodnevnim autfitima možete dodati malo raskoši u vidu sjajnih detalja, a ako uz to volite i rock stil, DOCA ima odličan modni predlog za vas koji spaja sve vaše želje u jedan trendi autfit koji ćete sigurno obožavati!

Ležerni autfit znači samo jedno – omiljeni džins! Ne samo da je trendi, već odlično prati svaki vaš stajling. Predlažemo vam da odaberete onaj u sivoj nijansi jer nije toliko čest modni izbor, a detalj koji će vam obezbediti rock izgled jesu iscepana kolena. Čak i ukoliko farmerke kasnije ponesete u nekoj formalnijoj prilici, ukrasi od cirkona će se dobro “snaći” u toj priči jer vam daju dozu urbanog, a glamuroznog look-a.

Uz ovakav model džinsa ponesite upadljivu, sjajnu haljinu u ciklama nijansi ali je stilizujte tako da izgleda poput majice kako biste dobile zanimljiviji autfit. Celokupni stajling “začinite” trendi jaknom u kombinaciji sive i zlatne boje. Ovakav spoj je ležeran, ali i dalje “urbano” glamurozan, zahvaljujući odabiru specifičnih odevnih komada i detalja koji vam obezbeđuju rock vajb.

Modni predlog DOCA Glam Rock stil na tvoj način 6 Modni predlog DOCA: Glam Rock stil na tvoj način Modni predlog DOCA Glam Rock stil na tvoj način 3 Modni predlog DOCA: Glam Rock stil na tvoj način Modni predlog DOCA Glam Rock stil na tvoj način 2 Modni predlog DOCA: Glam Rock stil na tvoj način
Comments