Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Svaka nova sezona u modni svet unosi i nove modne trendove, a kada je konkretno reč o sezoni jesen/zima, već postoje oni koji su se izdvojili kao vodeći. Ono što će biti na našoj must listi narednih meseci svakako jesu slojevito oblačenje, kombinacija romantičnih i urbanih stilova, a sve to “zaokruženo” neodoljivim vintidž detaljima. Upravo tako nešto vam i predstavljamo kroz prvi DOCA modni predlog, a u ovoj kombinaciji ćete sigurno biti primećene svaki put i u svakoj prilici.

Cvetne haljine su jako popularne u svakoj sezoni, ali nova sezona donosi i nova pravila. S obzirom na to da je jesen, ponesite haljinu u tamnijim nijansama i lako ćete se uklopiti u celokupnu jesenju modnu “atmosferu”. Naš predlog je da to bude haljina sa crnom podlogom, dužine do kolena jer ćete na taj način dobiti komad koji ćete moći da nosite kako u poslovnim, tako i u manje formalnim prilikama.

Uz haljinu ponesite modernu košulju od tamnog teksasa koja će odlično dopuniti vaš romantični izgled sa daškom retro klasike. Ali, ukoliko želite da “prodrmate” svoj stajling i osvežite ga urbanim, mladalačkim komadom garderobe, neka to bude moderna bomber jakna. Predlažemo vam da ona bude u nekoj pastelnoj, svetlijoj nijansi, kako bi razbila monotoniju tamnog jesenjeg autfita.

Modni predlog Doca Savršeni spoj urbanog i vintidž u jednom autfitu 4 Modni predlog DOCA: Savršeni spoj urbanog i vintidž u jednom autfitu Modni predlog Doca Savršeni spoj urbanog i vintidž u jednom autfitu 3 Modni predlog DOCA: Savršeni spoj urbanog i vintidž u jednom autfitu

Editors choice