Hot topics

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako da pobediš neizvesnost i prevaziđeš strah od budućnosti?

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

1/2

Svaka nova sezona u modni svet unosi i nove modne trendove, a kada je konkretno reč o sezoni jesen/zima, već postoje oni koji su se izdvojili kao vodeći. Ono što će biti na našoj must listi narednih meseci svakako jesu slojevito oblačenje, kombinacija romantičnih i urbanih stilova, a sve to “zaokruženo” neodoljivim vintidž detaljima. Upravo tako nešto vam i predstavljamo kroz prvi DOCA modni predlog, a u ovoj kombinaciji ćete sigurno biti primećene svaki put i u svakoj prilici.

Cvetne haljine su jako popularne u svakoj sezoni, ali nova sezona donosi i nova pravila. S obzirom na to da je jesen, ponesite haljinu u tamnijim nijansama i lako ćete se uklopiti u celokupnu jesenju modnu “atmosferu”. Naš predlog je da to bude haljina sa crnom podlogom, dužine do kolena jer ćete na taj način dobiti komad koji ćete moći da nosite kako u poslovnim, tako i u manje formalnim prilikama.

Uz haljinu ponesite modernu košulju od tamnog teksasa koja će odlično dopuniti vaš romantični izgled sa daškom retro klasike. Ali, ukoliko želite da “prodrmate” svoj stajling i osvežite ga urbanim, mladalačkim komadom garderobe, neka to bude moderna bomber jakna. Predlažemo vam da ona bude u nekoj pastelnoj, svetlijoj nijansi, kako bi razbila monotoniju tamnog jesenjeg autfita.

Modni predlog Doca Savršeni spoj urbanog i vintidž u jednom autfitu 4 Modni predlog DOCA: Savršeni spoj urbanog i vintidž u jednom autfitu Modni predlog Doca Savršeni spoj urbanog i vintidž u jednom autfitu 3 Modni predlog DOCA: Savršeni spoj urbanog i vintidž u jednom autfitu

Editors choice