Još jedan komad koji je ove godine doživeo veliki povratak i time se pozicionirao na sam vrh modnih trendova jeste i plisirana suknja, a naš izbor je baš takva Guess suknja, crna i u skladu sa celom kombinacijom, koja se lako može nositi kako u ležernijim izdanjima, tako i u onim poslovnim, pa čak i elegantnim. Uz ovakav model ćete sasvim sigurno biti primećene, čak i u tmurnim, hladnim danima. Jer, ko kaže da se moramo odreći svog stila dokle god je napolju temperatura oko nule?

Na kraju, još jedan aksesoar koji privlači pažnju su i klasične, a moderne Nine West čizmice koje će, sasvim sigurno, ubrzo postati deo vaše svakodnevice, upravo zbog svog jednostavnog, a jako atraktivnog dizajna.

Modni predlog Fashion Park Outlet Centar Inđija All Black kombinacija za glamurozan izgled 5 Modni predlog Fashion Park Outlet Centar Inđija: All Black kombinacija za glamurozan izgled Modni predlog Fashion Park Outlet Centar Inđija All Black kombinacija za glamurozan izgled 4 Modni predlog Fashion Park Outlet Centar Inđija: All Black kombinacija za glamurozan izgled

Pročitajte još i ovo:

Modni predlog Fashion Park Outlet Centar Inđija: Retro šik u neočekivanoj kombinaciji boja

Modni predlog Fashion Park Outlet Centar Inđija: Udoban i trendi autfit za hladne dane

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

Suknja: Guess

Kaput: Guess

Rukavice: Guess

Čizme: Nine West

(Sve komade možete pronaći u Fashion Park Outlet Centru Inđija, Novi Karlovci)

Model: Teodora Tomić

Stajling: Aleksandra Zec

Šminka: Nadica Lekić

Fotografije: Miomir Milić

Ivana Tomić

Comments