Maturske večeri se polako približavaju, a iako smo za njih znali još ranije, sa detaljnim pripremama krećemo… Pa… Tek sad. Ipak, još uvek nije kasno da pronađete svoju savršenu kombinaciju iz snova, samo je potrebno da znate gde da odete, odnosno, treba da znate na kom mestu možete pronaći veliki izbor lepe, kvalitetne ali i povoljne garderobe, a to je upravo Fashion Park Outlet Centar Inđija.

Ukoliko želite da budete kraljica maturske večeri, da zablistate i izdvojite se originalnom, raskošnom toaletom, verujemo da će vam se dopasti modni predlog koji je za vas pripremio vaš omiljeni outlet centar. A, osim toalete za nju, Fashion Park je pripremio i sjajni predlog maturskog autfita i za njega.

Matura je svakako posebno veče kada bi trebalo da se pojavimo u punom sjaju. A upravo takav izgled koji ostavlja bez teksta omogućiće vam otmena, duga haljina u suptilnim nude tonovima koja svojom jednostavnošću prosto osvaja. Duga haljina je svojevrsni sinonim za eleganciju i stil, a to je upravo ono što vam je potrebno te večeri. Uz elegantne zlatne sandale tankih kaišića izgledaćete nežno i prelepo poput prave princeze. Verujemo da bi ovakav stajling u duhu zlatnog Holivuda svaka devojka poželela!

Za njega, odličan izbor je odelo, ali kako bi zadržao mladalački duh i originalnost, neka ono bude malo ležernije. Pantalone u bež nijansama koje će se slagati uz njenu haljinu čine nju i njega savršenim parom. Sa belom košuljom nikada nema greške, ona se lako kombinuje sa svim komadima garderobe, a daje dašak neprevaziđene elegancije. Neka njegov izbor budu zanimljive cipele u toploj braon boji koje će se slagati uz kaiš iste nijanse. Detalji čine stil, pa im treba posvetiti posebnu pažnju kako bi vaš stajling bio perfektan.

43 Modni predlog Fashion Park Outlet Centar Inđija: Maturski autfit za nju i njega 13 Modni predlog Fashion Park Outlet Centar Inđija: Maturski autfit za nju i njega 23 Modni predlog Fashion Park Outlet Centar Inđija: Maturski autfit za nju i njega
Comments