Ukoliko i vi volite da slobodno vreme provodite u prirodi, trenirajući ili jednostavno šetajući, znate da je udobna garderoba najvažnija kako biste se osećali prijatno. Uostalom, nakon naporne nedelje na poslu, u strogim poslovnim kombinacijama, makar vikendom, u slobodno vreme, želimo da se opustimo i uživamo u ležernoj odeći.

A da li i vi kao par volite da budete usklađeni kada je garderoba u pitanju? Ukoliko je vaš odgovor potvrdan, Fashion Park Outlet Centar Inđija ima odlične predloge za oboje. Reč je sportskim autfitima u kojima ćete izgledati sjajno, ali ćete se i osećati isto tako.

Za nju, pravi izbor je svedena siva trenerka koja je osvežena upadljivom narandžastom majicom. Trenerka ove nijanse uvek je dobar izbor, a lako je možete kombinovati uz majice različitih nijansi, u zavisnosti od ukusa, ali i raspoloženja. Koju god boju da odaberete, uz sivu se većina nijansi slaže, pa vam neće biti teško da osmislite dobru kombinaciju. Jer, zašto da ne budete atraktivne čak i u ovakvim sportskim autfitima? Odličan modni detalj koji će dati poseban pečat vašem stajlingu jeste kačket sa šarama u neon bojama koji će vašem izgledu dati dozu razigranosti.

On će izgledati odlično u ležernoj, ali modernoj kombinaciji zanimljivog šarenog šortsa u sivim tonovima i gornjem delu trenerke u istom dezenu. Siva je boja koja odlično pristaje i devojkama i momcima, pa tako i njegov izbor može biti majica u svetlije sivoj nijansi sa zanimljivim printom.

Svakako, reč je o kombinacijama koje su prijatne i udobne, a ipak i dalje moderne i atraktivne i samim tim odgovarajuće za bilo koju priliku koja zahteva ovakvu garedrobu. Čak i u slobodno vreme, možete izgledati savršeno stilizovano!

indjija modni predlog 4 Modni predlog Fashion Park Outlet Centar Inđija: Sportski autfit za nju i njega indjija modni predlog 2 Modni predlog Fashion Park Outlet Centar Inđija: Sportski autfit za nju i njega indjija modni predlog 1 Modni predlog Fashion Park Outlet Centar Inđija: Sportski autfit za nju i njega
Comments