Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/2

Iako na prvi pogled možda ne deluje tako, čak i zimski autfiti mogu izgledati jako atraktivno i zanimljivo. Možda ne možemo da nosimo lepršave haljine i suknje, lagane košulje i bluze i šarmantne sandale u nežnim, pastelnim nijansama kao u proleće ili tokom leta, ali zato možemo da odaberemo tople, raskošne boje, one tipične zimske, uz koje ćemo uvek i svuda izgledati maksimalno stilizovano, elegantno i otmeno. 

Jedna od takvih boja je definitivno boja vina, savršeni spoj tamnih nijansi bordo i ljubičaste koji će svaki vaš autfit podići na sasvim novi nivo. Uz boju vina ćete sigurno biti primećene, doterane i glamurozne, a odlično će izgledati bilo da je nosite od glave do pete, bilo da samo jednim detaljem u ovoj boji osvežite svoj svakodnevni autfit.

Današnji Jagger modni predlog inspirisan je upravo ovom bogatom nijansom, a najbolji način da boju vina ponesete ove zime jeste odabir klasičnog, ženstvenog kaputa (koji možete pronaći na Jagger Online Shop-u) koji će upotpuniti svaku kombinaciju!

Modni predlog Jagger Boja vina kao Must Have ove zime 2 Modni predlog Jagger: Boja vina kao Must Have ove zime Modni predlog Jagger Boja vina kao Must Have ove zime 6 Modni predlog Jagger: Boja vina kao Must Have ove zime

Editors choice