Iako na prvi pogled možda ne deluje tako, čak i zimski autfiti mogu izgledati jako atraktivno i zanimljivo. Možda ne možemo da nosimo lepršave haljine i suknje, lagane košulje i bluze i šarmantne sandale u nežnim, pastelnim nijansama kao u proleće ili tokom leta, ali zato možemo da odaberemo tople, raskošne boje, one tipične zimske, uz koje ćemo uvek i svuda izgledati maksimalno stilizovano, elegantno i otmeno. 

Jedna od takvih boja je definitivno boja vina, savršeni spoj tamnih nijansi bordo i ljubičaste koji će svaki vaš autfit podići na sasvim novi nivo. Uz boju vina ćete sigurno biti primećene, doterane i glamurozne, a odlično će izgledati bilo da je nosite od glave do pete, bilo da samo jednim detaljem u ovoj boji osvežite svoj svakodnevni autfit.

Današnji Jagger modni predlog inspirisan je upravo ovom bogatom nijansom, a najbolji način da boju vina ponesete ove zime jeste odabir klasičnog, ženstvenog kaputa (koji možete pronaći na Jagger Online Shop-u) koji će upotpuniti svaku kombinaciju!

Modni predlog Jagger Boja vina kao Must Have ove zime 2 Modni predlog Jagger: Boja vina kao Must Have ove zime Modni predlog Jagger Boja vina kao Must Have ove zime 6 Modni predlog Jagger: Boja vina kao Must Have ove zime
Comments