Sezona jesen/zima uvek je sinonim za slojevito oblačenje, tamnije boje i kombinacije koje su tople i “ušuškane”. Ali, kada god nabrojimo sve ove stvari, u glavi nam nekako teško dolaze slike savršeno stilizovanih, atraktivnih i modernih devojaka. Ipak, daleko od toga da čak i zimi, toplo i udobno odevene od glave do pete, ne možemo da izgledamo kao da smo upravo sišle sa stranica modnog magazina. A Jagger modni predlog je tu da vam to i dokaže. Ležerno, ali sa dodirom luksuza, nešto je što nam je ove zime i te kako potrebno!

Najpre, odaberite moderne baggy pantalone u tipičnoj jesenjoj nijansi – braon. “Tretirane”, sa šarenim naličjem, izgledaće jako zanimljivo ukoliko ih nosite podvrnute. Osim što su udobne i svakako prate modne trendove, ove pantalone su i atraktivne te će vaš autfit uvek biti pun pogodak, koliko god ležeran bio. Uz njih ponesite jednostavnu crnu bluzu i crnu obuću koje će omogućiti da se pantalone istaknu na pravi način. Dakle, svedeno, ali ipak urbano i efektno.

Modni predlog Jagger Ležerni zimski autfit sa dodirom luksuza 3 Modni predlog Jagger: Ležerni zimski autfit sa dodirom luksuza Modni predlog Jagger Ležerni zimski autfit sa dodirom luksuza 1 Modni predlog Jagger: Ležerni zimski autfit sa dodirom luksuza Modni predlog Jagger Ležerni zimski autfit sa dodirom luksuza 5 Modni predlog Jagger: Ležerni zimski autfit sa dodirom luksuza
Comments