Svaka nova sezona sa sobom donosi i nove modne trendove, a ono što će se izdvojiti kao top trend ove zime svakako su metalik i komadi od krzna. Komadi od krzna poput šubara, ogrtača i bundi nekako se prirodno nameću u hladnim danima i na njih smo već i navikle, ali baš zbog toga što se ovaj trend već odomaćio u našim zimskim autfitima, trebalo bi da ga učinimo još efektnijim i upečatljivijim, što postižemo upravo metalik komadima. Ukoliko nisi sigurna kako da ukombinuješ ova dva smela modna trenda, u tome će ti pomoći Jagger modni predlog, a ovom autfitu sigurno nećeš moći da odoliš!

Metalik komadi su najbolji kada su u “obliku” pantalona, te ove zime ponesi jedne baš ovakve (možeš ih poručiti putem Jagger Online Shop-a). Skinny model sa šavom po sredini učiniće tvoje noge vizuelno dužim, a efektni metalik odsjaj će sve oči uprti baš u tebe. Upadljive pantalone možeš “smiriti” jednostavnom crnom bluzom (koju takođe možeš poručiti putem Jagger Online Shop-a) kako tvoj autfit ne bi izgledao previše “natrpano”. Kada biraš smele, upadljive komade, uvek se potrudi da napraviš ravnotežu u kombinaciji nekim svedenijim. Upravo zato će i moderne crne čizmice do članaka biti odličan spoj sa ovakvim metalik pantalonama.

Modni predlog Jagger Trend kojem nećeš moći da odoliš 6 Modni predlog Jagger: Trend kojem nećeš moći da odoliš Modni predlog Jagger Trend kojem nećeš moći da odoliš 4 Modni predlog Jagger: Trend kojem nećeš moći da odoliš Modni predlog Jagger Trend kojem nećeš moći da odoliš 2 Modni predlog Jagger: Trend kojem nećeš moći da odoliš
Comments