Max&Co je poznati modni brend koji spaja prepoznatljiv italijanski kvalitet i savršeni osećaj za detalje i stil. On nam donosi savremenu garderobu i moderan aksesoar koji će odgovarati damama od stila svih uzrasta. Odeća sa potpisom Max&Co je dinamična, mladalačka i “osvežavajuća” i čini da se u svakom trenutku osećate prijatno i izgledate odlično, čak i u trenucima kada žurite i nemate mnogo vremena za sređivanje. Spoj visokog stila i funkcionalnosti čini Max&Co odeću savršenom investicijom za svaku ženu koja vodi računa o svom izgledu.

U kolekciji ovog brenda naročito se izdvajaju ležerne haljine i kombinezoni izrađeni od najfinijeg materijala i osveženi toplim bojama. Ukoliko pak volite minimalizam neka vaš izbor ove sezone bude bela koja se izdvaja kao must have. Beli Max&Co kombinezon svojim zanimljivim krojem i laganim materijalom osvojiće vas na prvi pogled i sasvim sigurno će biti vaš izbor ovog leta za svaku priliku. Lagan i otmen, izrađen od najfinijeg pamuka učiniće da izgledate ležerno, ali istovremeno i sofisticirano. Dozu ekstravagancije ovom kombinezonu daje neobičan dizajn i lepršava slojevitost.

Max Co modni predlozi 10 Modni predlog Max&Co: Bela kao must have ove sezone Max Co modni predlozi 9 Modni predlog Max&Co: Bela kao must have ove sezone
Comments