Poznati italijanski brend Max&Co uvek je pravi izbor kada želite da budete odevene ukusno i sa stilom, jer je ovaj brend i karakterističan upravo po kvalitetnoj garderobi savršenih detalja i ženstvenih formi – svemu onome što je za svaku devojku sa stilom jako važno. Čak i kada je reč o poslovnoj prilici, uvek možete izgledati maksimalno doterano i moderno, a to vam dokazuje i novi Max&Co modni predlog.

Komad koji se sinonim za business look svakako je bela košulja, te sa njom nikada nećete pogrešiti. Max&Co bela košulja je izrađena od pamuka, klasičnog je kroja, a na krajevima se blago širi. Bilo da je nosite “pojedinačno” ili zajedno sa sakoom, ona će vam uvek obezbediti savršenu dozu poslovnog, ali veoma stilizovanog izgleda. Zbog svoje jednostavne forme lako je možete nositi kako u poslovnim prilikama, tako i u onim ležernim kada ćete je upotpuniti zanimljivim aksesoarima.

max and co copy Modni predlog Max&Co: Business look na ženstven način

Ukoliko želite da izgledate moderno i ženstveno čak i kada idete na poslovni sastanak, Max&Co vam predlaže da košulju uklopite sa nežnim Max&Co džemperom u prljavo roze boji sa romantičnim cvetnim detaljima. Džemper je izrađen od viskoze, sa rebrastim ivicama je i ležernim, ovalnim izrezom, a njegova trendi dužina do iznad kukova omogućiće vam da ga lako nosite u svim prilikama, bile one formalne, poput posla, ili ne.

max and co 4 Modni predlog Max&Co: Business look na ženstven način max and co Modni predlog Max&Co: Business look na ženstven način
Comments