5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/2

Zima nam je bukvalno pred vratima, pa nas hladni dani ograničavaju da se rasplinemo i esperimentišemo sa odevnim komadima koje volimo da nosimo. Ipak, hladno vreme nas ne može sprečiti da duh leta zavlada i našim jesenjih autfitom. Kako to postići? Upravo izborom adekvatne, letnje boje. Ovoga puta, izbor je pao na narandžastu boju koja se savršeno uklopila u ženstvenu poslovnu kombinaciju koja je naš ovonedeljni Max&Co. modni predlog.

Na početku je potrebno naglasiti da odevnom kombinacijom dominiraju tamniji tonovi, ali je njihova monotonija na pravi način “razbijena” daškom boje i to, ni manje ni više, nego vatreno narandžastom bojom. U pitanju je spoj teget bluze koja na sebi ima zagasito narandžasti detalj i pantalona, upravo u narandžastim tonovima, koja je bila dovoljna da se postigne fantastičan efekat. Pantalone su te koje samu odevnu kombinaciju izdvajaju i čine je drugačijom, dok je spoj sa bluzom tamnije boje idealan za svaku poslovnu priliku.

Wannabe MaxCo Photo 2016 12 2 13 Modni predlog Max&Co: Duh leta u tvom jesenjem autfitu Wannabe MaxCo Photo 2016 12 2 17 Modni predlog Max&Co: Duh leta u tvom jesenjem autfitu

 

Editors choice