Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/2

Zima nam je bukvalno pred vratima, pa nas hladni dani ograničavaju da se rasplinemo i esperimentišemo sa odevnim komadima koje volimo da nosimo. Ipak, hladno vreme nas ne može sprečiti da duh leta zavlada i našim jesenjih autfitom. Kako to postići? Upravo izborom adekvatne, letnje boje. Ovoga puta, izbor je pao na narandžastu boju koja se savršeno uklopila u ženstvenu poslovnu kombinaciju koja je naš ovonedeljni Max&Co. modni predlog.

Na početku je potrebno naglasiti da odevnom kombinacijom dominiraju tamniji tonovi, ali je njihova monotonija na pravi način “razbijena” daškom boje i to, ni manje ni više, nego vatreno narandžastom bojom. U pitanju je spoj teget bluze koja na sebi ima zagasito narandžasti detalj i pantalona, upravo u narandžastim tonovima, koja je bila dovoljna da se postigne fantastičan efekat. Pantalone su te koje samu odevnu kombinaciju izdvajaju i čine je drugačijom, dok je spoj sa bluzom tamnije boje idealan za svaku poslovnu priliku.

Wannabe MaxCo Photo 2016 12 2 13 Modni predlog Max&Co: Duh leta u tvom jesenjem autfitu Wannabe MaxCo Photo 2016 12 2 17 Modni predlog Max&Co: Duh leta u tvom jesenjem autfitu

 

Editors choice