10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

1/2

Zima nam je bukvalno pred vratima, pa nas hladni dani ograničavaju da se rasplinemo i esperimentišemo sa odevnim komadima koje volimo da nosimo. Ipak, hladno vreme nas ne može sprečiti da duh leta zavlada i našim jesenjih autfitom. Kako to postići? Upravo izborom adekvatne, letnje boje. Ovoga puta, izbor je pao na narandžastu boju koja se savršeno uklopila u ženstvenu poslovnu kombinaciju koja je naš ovonedeljni Max&Co. modni predlog.

Na početku je potrebno naglasiti da odevnom kombinacijom dominiraju tamniji tonovi, ali je njihova monotonija na pravi način “razbijena” daškom boje i to, ni manje ni više, nego vatreno narandžastom bojom. U pitanju je spoj teget bluze koja na sebi ima zagasito narandžasti detalj i pantalona, upravo u narandžastim tonovima, koja je bila dovoljna da se postigne fantastičan efekat. Pantalone su te koje samu odevnu kombinaciju izdvajaju i čine je drugačijom, dok je spoj sa bluzom tamnije boje idealan za svaku poslovnu priliku.

Wannabe MaxCo Photo 2016 12 2 13 Modni predlog Max&Co: Duh leta u tvom jesenjem autfitu Wannabe MaxCo Photo 2016 12 2 17 Modni predlog Max&Co: Duh leta u tvom jesenjem autfitu

 

Editors choice