Kada je reč o aktuelnim trendovima za sezonu proleće/leto 2016. kao jedan od najpopularnijih dezena definitivno su se izdvojile pruge. Mnogi svetski poznati dizajneri odlučili su da baš na ovaj način “ukrase” svoje kolekcije, a zanimljivu garderobu na pruge ne viđamo samo na modnim revijama, već sve više i na ulicama grada. Ukoliko ste u potrazi za ovakvim modernim i stilizovanim komadima garderobe, današnji modni predlog poznatog brenda Max&Co će vam se sigurno dopasti.

Mnoge dame rado biraju da se obuku ležerno, ali sa stilom. Upravo takvu kombinaciju dobićete spajanjem Max&Co bluze u toploj zlatnoj nijansi osvežene tankim belim prugama i pantalonama u istom dezenu, moderne “tri četvrtine” dužine. Bluza je izrađena od najfinijeg, laganog materijala i savršeno će vam pristajati. Sečena ispod grudi, sa diskretnim “V” izrezom, ovaj model će odlično istaći vašu figuru i dati vam nežan, sofisticirani izgled. Praktična dužina do kukova omogućiće vam da ovu ležernu, a ipak otmenu bluzu nosite tako da slobodno pada, ili je možete delimično uvući u pantalone kako biste dobile moderan, originalni look.

Max&Co pantalone istog dezena odlično će ispratiti celu kombinaciju. Takođe izrađene od laganog materijala, dodatno su ukrašene satenskom trakom na pojasu koju možete vezati u romantičnu mašnu. Dubokog struka, sa kraćim nogavicama koje se suptilno sužavaju na krajevima, ovaj moderan model pantalona učiniće da odišete stilom i elegancijom. Takozvani francuski džepovi sa prednje strane donose vam dašak pariskog šika koji ćete obožavati.

Max Co modni predlozi 5 Modni predlog Max&Co: Kako da nosite zlatno ovog leta Max Co modni predlozi 4 Modni predlog Max&Co: Kako da nosite zlatno ovog leta Max Co modni predlozi 3 Modni predlog Max&Co: Kako da nosite zlatno ovog leta
Comments