Aktuelni trendovi za sezonu proleće/leto 2016. donose nam nežne, pastelne boje, zanimljive detalje i upadljive aksesoare kao i atraktivne, prijatne kombinacije u kojima ćete izgledati i osećati se jako dobro. Upravo takvu kombinaciju vam danas predstavlja poznati brend Max&Co koja će se svakoj dami od stila sasvim sigurno dopasti. Žene koje nose odeću sa potpisom Max&Co su žene koje u svakom trenutku vode računa o svom izgledu, koje su otmene i sofisticirane i koje za sebe biraju samo najbolju i najkvalitetniju garderobu savršenog dizajna.

Max&Co prugasta haljina osvojiće vas svojom suptilnošću. Jednostavnog kroja, dužine iznad kolena i bez rukava, sa blagim okruglim izrezom odlično će vam pristajati. Izrađena je od najfinijeg materijala proizvedenog u Italiji. Prednja strana haljine je istkana u nekoliko nijansi, u nežnim sivim, plavim i roze tonovima koji joj daju jedinstven izgled. Pruge nejednake širine daju ovom komadu garderobe dinamičnost, a celokupna kreacija predstavlja savršeni spoj udobnosti, prijatnosti, ali i atraktivnosti i luksuza. Zadnja strana haljine je jednobojna i svedena, što čini odličnu kombinaciju sa prednjim “razigranim” delom. Nikako napadna, već savršeno damska i stilizovana, ova haljina će biti vaš savršeni izbor kako za poslovne prilike, tako i za one ležernije i manje formalne.

Max Co modni predlozi 11 Modni predlog Max&Co: Koralna boja i pruge + Giveaway Max Co modni predlozi 12 Modni predlog Max&Co: Koralna boja i pruge + Giveaway
Comments