Poznati italijanski brend Max&Co je i ove sezone tu da postavi modne trendove koji će biti vodeći u sezoni jesen/zima 2016/2017, a koje će sve devojke od stila rado ispratiti. Ono što će biti naročito aktuelno ove sezone svakako su oversized komadi, a bilo da se odlučite za oversized džempere, bluze ili pantalone – nećete pogrešiti. Nemate ideju kako biste mogle da kombinujete ovakve komade? Pogledajte novi Max&Co modni predlog i pronađite inspiraciju za svoj savršeni jesenji autfit.

Ukoliko volite klasične komade, ali koji su lepršavog kroja Max&Co vam predlaže originalnu bluzu u elegantnoj teget nijansi koja će se, samim tim, odlično uklopiti kako u svečanije, tako i u one ležernije autfite. Bluza je dužine do kukova, blago se širi u struku, a savršenu dozu ženstvenosti daju joj zvonasti rukavi. Ova bluza neće biti samo još jedan jednobojni komad u vašem gardeoberu, jer je romantični vez ukrašen cirkonima ono što je izdvaja i čini jako atraktivnom. Osim toga, asimetrične je dužine te ćete njome na pravi način “začiniti” svaki svedeniji autfit.

max and co Modni predlog Max&Co: Oversized komadi za svaku priliku max and co 2 Modni predlog Max&Co: Oversized komadi za svaku priliku

Max&Co vas kroz svoje najnovije kolekcije podstiče da budete smele i kreativne kada je oblačenje u pitanju i hrabro se “poigrate” bojama, dezenima i stilovima. Upravo zato vam ovaj brend predlaže da efektnu bluzu ukombinujete sa istim takvim upečatljivim suknja-pantalonama u toploj bordo nijansi – pravoj jesenjoj. Osim atraktivne boje, ove pantalone odlikuje i vrlo zanimljiv dizajn koji vam omogućava da izgledate moderno, a u isto vreme se i osećate prijatno. Rečju, savršen spoj naših omiljenih komada, suknje i pantalona, u jednom. Ove originalne, asimetrične pantalone su srednje dužine, visokog struka i bez linija i u svakoj prilici će biti vaš perfektan izbor!

max and co 4 Modni predlog Max&Co: Oversized komadi za svaku priliku
Comments